Cum poti scapa de vergeturi apeland la un tratament cu namol marin?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cafeina, caldura, elasticitate, impachetari, namol marin, parafango, saruri minerale

Femeile sunt si vor ramane cochete tot timpul, dorindu-si ca atunci cand vine vorba despre frumusete, sanatatea pielii lor sa fie mai presus de orice, mai ales in cazul in care acestea au o epiderma afectata de vergeturi si celulita. Potrivit expertilor in domeniul beauty, una dintre cele mai bune solutii pentru astfel de piele sunt impachetarile cu parafango, care merita incercate de orice doamna sau domnisoara.

Specialistii sunt de parere ca pentru o femeie care isi doreste sa isi pastreze frumusetea, impachetarile cu parafango reprezinta un amestec din namol marin, parafina, cafeina si saruri minerale.

Tratament vergeturi

Tratament vergeturi

Beneficii

Acest amestec are rolul de a elimina celulita, de tratare a vergeturilor, tonifierea pielii si intretinerea greutatii corporale, exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Namolul format din alge si apa de mare poate sa previna retentia de apa, iar parafina are rolul de a retine caldura, spun specialistii citati de portalul Care2.com.

In plus, sarurile minerale au capacitatea de a reda elasticitatea pielii, iar cafeina are rolul de a stimula circulatia venoasa si limfatica.

Potrivit sursei citate, amestecul mentionat ofera un tratament complex de slabit, de curatare a pielii si de detoxifiere a corpului unei femei, iar impachetarile cu parafango se aplica pe coapse, gambe, talie, brate, abdomen si fese. Care2.com scrie ca daca veti apela la astfel de impachetari cu parafango celulita va fi pusa la grea incercare, vi se vor diminua vergeturile, se va catifela epiderma si se activeaza circulatia sangvina.

Inainte de a fi aplicata impachetarea cu parafango, se va efectua asupra corpului un peeling pentru indepartarea celulelor moarte, a impuritatilor si pentru stimularea circulatiei!

In plus, veti avea sanse mai mari sa slabiti, iar acest amestec poate tonifica zonele afectate. Pe de alta parte, parafango se foloseste si in scopuri medicale pentru tratarea durerilor de reumatism si artrita.

Tratamentul este foarte indicat femeilor care au probleme cu greutatea, au vergeturi vizibile, celulita, care au picioare umflate sau groase cu probleme reumatice. Expertii in acest domeniu sustin ca inainte de a fi aplicata impachetarea cu parafango, se va efectua asupra corpului un peeling pentru indepartarea celulelor moarte, a impuritatilor, stimularea circulatiei, pregatirea tesuturilor pentru impachetare.

Imediat dupa ce a fost realizat acest peeling, se va masa cu o crema anticelulitica, apoi se aplica tratamentul cu parafango pe zonele afectate, cum ar fi pe genunchi, coapse, solduri si fese. Pe de alta parte, unii specialisti sustin ca acesta reprezinta cel mai eficient tratament de slabit, iar efectele se vad chiar de la prima sedinta.

In cazul femeilor care vor sa faca acest tratament pentru un interval de timp mai lung, este bine sa stie ca pot pierde in circumferinta cam 8 cm, insa trebuie sa aiba si un regim alimentar adecvat. Astfel, reprezentantele sexului frumos pot scapa de circa 4-5 kg in timp foarte scurt, scrie portalul Care2.com.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti scapa de vergeturi apeland la un tratament cu namol marin?

Lasă un răspuns