Compusul care face ca tumorile sa dispara in cateva zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: anticancerigen, arbore, australia, blushwood, capacitate, savanti, studii, vindecare

In toata lumea, in cadrul unor laboratoare de cercetare apartinand diferitelor universitati de prestigiu, se deruleaza de ani buni studii asupra efectelor anticancerigene ale unor plante mai putin cunoscute. Uneori, rezultatele testelor ii uimesc pe cercetatori. De pilda, conform datelor unor studii realizate in Australia, un anumit compus existent in semintele fructelor arborelui „Blushwood” are capacitatea de a distruge celulele canceroase din melanom.

Descoperiri cancer

Descoperiri cancer

Studiul australian s-a derulat pe un interval de circa 8 ani si este citat de BBC in sectiunea stiinta si medicina. Savantii australieni au observat ca acest compus este eficient si nu are efecte secundare asupra cobailor pe care a fost testat.

Potrivit datelor publicate de BBC, acest compus din fructe a inceput sa lucreze in 5 minute, ceea ce face ca melanomul si tumorile canceroase sa dispara in doar cateva zile.

Rata de succes asupra cancerelor

Expertii au anuntat ca in cadrul cercetarilor, s-a constatat ca acest compus din fructele arborelui „Blushwood” a inregistrat o rata de succes de circa 75% in diverse cazuri de cancer de piele la caini, pisici si cai. Studiul a fost coordonat de Glen Boyle, doctor la Institutul de Cercetare Medicala QIMR Berghofer din Brisbane.

BBC arata ca rezultatele cercetarii au fost foarte incurajatoare, si acest compus are toate sansele sa reprezinta un potential tratament pentru combaterea multor tipuri de cancer de piele.

Un medicament ar putea fi folosit numai pentru tumorile accesibile prin injectarea directa si nu este eficient impotriva cancerului metastazic!

Despre arborele blushwood se stie ca traieste doar in Australia, in anumite zone din padurile tropicale din North Queensland. Copac respectiv nu mai creste in alt loc de pe Terra, iar expertii spun ca acest compus care actioneaza impotriva cancerului este extras din semintele fructelor sale.

Savantii australieni au afirmat ca a fost surprinzator cat de mare este viteza cu care se intampla vindecarea celulelor cancerigene, a explicat dr. Boyle. Expertul mai spune ca in mod normal, cand se trateaza o tumoare, este nevoie de mai multe saptamani, insa in acest caz, vindecarea este extrem de rapida si surprinzatoare.

„Exista o zona purpurie a tumorii, de la 5 minute de la administrarea compusului, acesta incepe deja sa-si faca efectul. A doua zi, tumoarea incepe sa se transforme in negru, iar peste cateva zile, aceasta chiar a disparut, uimindu-ne intr-adevar”, mai spune savantul australian.

Desi rezultatele obtinute de experti in cadrul cercetarii sunt iesite din comun, acestia atrag atentia asupra faptului ca medicamentul ar putea fi folosit numai pentru tumorile care pot fi tratate prin injectarea directa, nefiind eficace impotriva cancerului metastatic.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Compusul care face ca tumorile sa dispara in cateva zile

Lasă un răspuns