Obiceiuri care influenteaza arderile interne ale corpului uman0 Comments

Publicat in:
Etichete: arderi interne, corp uman, cure de slabire, experti, metabolisme, mic dejun, obiceiuri, viata, zilnic

Expertii sustin ca nivelul de arderi dintr-un corp uman este determinat genetic, insa conteaza si ceea ce facem pe parcursul vietii. Potrivit Health24.com, anumite obiceiuri au un rol decisiv asupra metabolismului.

Trebuie spus ca metabolismul accelerat si arderile intense reprezinta o trasatura specifica celor care au un stil de viata mai agitat, mai coleric, care se misca si consuma multa energie in tot ceea ce fac. Este un stil de personalitate legat de acest metabolism accelerat.

Arderi interne

Arderi interne

Potrivit sursei citate, o metoda prin intermediul careia metabolismul poate fi incetinit este data de cura de slabire repetata. In clipa cand supunem organismul la nenumarate cure de slabire si foarte drastice, atunci acesta invata treptat sa consume din ce in ce mai putin.

Daca ii vom da corpului nostru putin, acesta va avea tendinta sa consume si mai putin, asa incat femeile care au facut din cura sa slabire un stil de viata vor constata cu surprindere ca nu mai pot manca nici macar cat mancau poate acum 10 ani.

Asta se intampla deoarece prin repetarea curelor de slabire metabolismul incetineste pe masura restrictiilor. Pe de alta parte, un alt lucru care se intampla si nu avem cum sa il evitam este incetinirea metabolismului odata cu inaintarea in varsta.

Persoanele care au un metabolism incetitit ar fi bine ca sa isi inceapa ziua cu un mic dejun proteic, care sa contina sunca slaba, carne si oua!

Health24.com scrie ca la fiecare deceniu, metabolismul uman se diminueaza cu circa 10 procente, asa incat o femeie la 20 de ani si una la 40 de ani nu pot manca aceeasi cantitate de alimente.

Daca vrei sa ai o anumita greutate, spun specialistii nutritionisti, dupa o anumita varsta trebuie sa reduci din ratia calorica, pe cat posibil.

Trebuie sa stiti ca unicul fel prin care putem accelera metabolismul este reprezentat de miscarea fizica si sportul. Cei care au un metabolism mai lent si care au probleme cu greutatea trebuie sa invete organismul sa cheltuiasca calorii si asta se poate face doar prin miscare fizica, deoarece doar muschii ard calorii.

Expertii vorbesc despre faptul ca exista alimente care pun organismul la treaba, cum ar fi proteinele slabe: carne, peste si oua, care, atunci cand le consumam, circa 25% din cantitatea de calorii este cheltuita de organism ca sa le digere si ca sa le absoarba.

Potrivit specialistilor in nutritie, persoanele care au un metabolism incetitit ar fi bine ca sa isi inceapa ziua cu un mic dejun proteic, care sa contina sunca slaba, carne si oua, deoarece in acest fel corpul uman este nevoit sa faca efort sa le digere.

De asemenea, trebuie spus ca este bine sa evitati pe cat posibil grasimile si se afla grasimile si zaharul, respectiv ceea ce corpul poate transforma cat mai rapid in depozit si pentru care nu cheltuie niciun pic de energie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Obiceiuri care influenteaza arderile interne ale corpului uman

Lasă un răspuns