Cum puteti urma dieta de o zi0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, cure de slabire, diete, diete de slabit, gustare, meniu, slabire sanatoasa, slabit

Persoanele care vor sa slabeasca au de acum si varianta de a da jos cateva kilograme foarte rapid, in mai putin de 24 de ore. Va trebui sa respectati un anumit plan si sa beti dimineata devreme un pahar cu apa calda si lamaie.

Dieta de o zi

Dieta de o zi

Micul dejun in dieta de o zi

Acesta te va ajuta sa mananci mai putin pe parcursul intregii zile. Dupa ce au trecut circa 30 de minute se va putea servi micul dejun, care va fi format dintr-un ceai destinat detoxifierii, 6 migdale sau nuci si un mar.

Pranzul in dieta de o zi

In timpul pranzului se poate mananca o supa de legume, fara sare, deoarece iodul are capacitatea de a retine apa in corp si de a te balona. Daca vreti sa luati o gustare, atunci puteti servi o banana pentru energizare si un iaurt degresat.

Dieta de o zi – Cina

In timpul serii, cina trebuie servita pana la ora 19.00. Aceasta contine un ceai de detoxifiere si o supa de pui. Ai grija insa ca parcursul intregii zile sa bei cat mai multa apa.

Dieta cu frunze de zmeur va ajuta sa slabiti rapid!

O alta varianta de a slabi cat mai rapid este cea in baza unei retete de slabit realizata pe baza de plante si care da rezultate foarte bune. Prin intermediul acestei diete, veti slabi incet, insa in mod sanatos, fara sa va infometati.

Pentru a urma aceasta dieta, aveti nevoie de frunze de zmeur, pe care le gasiti la magazinele naturiste.

Aceste frunze de zmeur se afla printre cele mai eficace remedii care va pot face sa va pastrati o silueta frumoasa. Dupa trecerea a circa 30 de zile, rezultatele vor aparea, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa consumati de trei ori pe zi o infuzie din frunze de zmeur.

Aceasta dieta trebuie sa fie combinata si cu ceva miscare fizica zilnica, daca doriti sa fiti siguri ca are succes. Pentru asta, va trebui ca in fiecare zi sa alergati sau sa va plimbati pana la 2-3 kilometri de mers pe jos, precum si sa consumati multa apa si sa renuntati la mancarea nesanatoasa.

Ardeii iuti sunt utili pentru slabit, datorita capsaicinei!

Pe de alta parte, mai multe studii au atestat efectul real al capsaicinei din ardeii iuti in arderea grasimilor, deci persoanele care folosesc acest aliment in regimul de slabire nu gresesc absolut deloc.

O cercetare care a fost realizata in 2012 de savantii de la Centrul pentru Nutritie Umana din cadrul Universitatii din California a demonstrat ca ardeiul iute este un aliat de nadejde in curele de slabire, deoarece principala substanta care da gustul picant ardeiului iute, capsaicina, ajuta la arderea grasimilor din corp, reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

De asemenea, un alt studiu realizat in acelasi an la Universitatea Daegu din Coreea de Sud arata ca ardeiul iute stimuleaza activitatea proteinelor care ajuta la spargerea celulelor de grasime. In acelasi timp acesta poate diminua activitatea enzimelor responsabile de acumularea de grasimi, prevenind dezvoltarea celulelor mature de grasime.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum puteti urma dieta de o zi

Lasă un răspuns