Afrodiziacul mayasilor0 Comments

Publicat in:
Etichete: afrodiziac, laxativ, lichior, mayasi, planta, vedere

In lumea intreaga exista numeroase plante care sunt considerate drept afrodiziace care pot influenta capacitatea de reproductie umana, mai ales in cazul barbatilor. Printre acestea se numara si o planta sud-americana, folosita inca de acum cateva milenii.

Planta considerata afrodiziacul mayasilor se numeste damiana sau „Turnera diffusa” si este o planta care isi are orginile in America de Sud. Mayasii sunt cei care au utilizat aceasta planta in vechime ca si un afrodiziac, ca urmare a efectelor sale extraordinare in cresterea performantelor sexuale, in special la barbati.

Afrodiziacul mayasilor

Afrodiziacul mayasilor

Aceasta planta, damiana, reprezinta un adevarat tonic sexual si pentru femei si stimuleaza fertilitatea prin echilibrarea hormonala a corpului uman.

De fapt, damiana este un arbust care creste pana la 2 m, are frunze verzi si flori mici, galbene, avand mirosul asemanator cu al musetelului. Din punct de vedere al compozitiei chimice, aceasta planta contine taninuri, rasini, ulei volatil, flavonoide, alcaloizi, damianina, arbutina si tetrafilina.

Expertii in fitoterapie spun ca aceasta planta are niste efecte terapeutice deosebite, damiana fiind afrodiziaca, antidepresiva, anxiolitica, diuretica si laxativa.

Aceasta planta se poate folosi la majorarea apetitului sexual sau a libidoului, la remedierea impotentei masculine, la reglarea ciclului menstrual la femei, precum si la combaterea problemelor de ejaculare precoce si la secretarea de testosteron.

Damiana poate fi administrata sub forma de ceai, insa si ca lichior!

Acest arbust are drept efect de tonifiere a organelor sexuale, contribuind si la stimularea ovariana a femeii, sporindu-i fertilitatea.

Din punct de vedere al modului de administrare, damiana poate fi administrata sub forma de ceai, insa si ca lichior. In Mexic se poate servi o bautura fabricata din aceasta planta, foarte apreciata in aceasta tara.

Ceaiul se bea pe o perioada de doua-trei luni sau la nevoie, cate una-doua cesti pe zi. In tara noastra, in magazinele naturiste se gasesc si capsule, care se iau conform prospectului. Cu toate acestea, este bine sa intrebati medicul daca este indicat sa consumati sau nu damiana si sa nu luati un astfel de stimulent decat dupa consultul unui specialist!

Specialistii in fitoterapie sunt de parere ca nu trebuie exagerat cu tratamentul, deoarece in urma unor teste care au fost realizate in Marea Britanie la Universitatea Sheffield, acestia au ajuns la concluzia ca este mai de efect consumul moderat pe termen lung.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Afrodiziacul mayasilor

Lasă un răspuns