Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 26, 2015

Ce spune Jamie Oliver despre alimentele care iti prelungesc viata

Publicat pe 26 oct. 2015 at 1:03am

Celebrul bucatar Jamie Oliver a realizat foarte multe emisiuni televizate in care a incercat sa descopere care sunt cele mai bune alimente pentru corpul uman. El si-a dorit sa afle care sunt alimentele care ar da voie fanilor sai sa fie mai longevivi. Oliver a calatorit in Asia si America de Sud, in Costa Rica, Japonia sau in insulele grecesti, incercand sa afle care sunt cele mai indicate astfel de alimente.

BBC arata ca aceste alimente nu sunt unele foarte rare, ci se pot gasi usor in supermarket sau la piata. Oliver a declarat ca nu se refera la fructe goji sau la anumite sucuri mai rare, ci ca un…

Igiena si sanatatea ta – Curiozitati

Publicat pe 26 oct. 2015 at 1:01am

Lupta impotriva bacteriilor este una permanenta, iar deseori, anumite persoane au probleme tocmai deoarece nu se protejeaza cum ar trebui in acest sens. Corpul uman reprezinta o adevarata gazda pentru mai mult de 1000 de specii de bacterii. Exista mai multi germeni in corp decat intreaga populatie a SUA.

Pe de alta parte, expertii au observat in urma unor studii ca sapunurile antibacteriene nu sunt cu nimic mai eficiente in prevenirea infectiilor fata de sapunurile normale, pe care le gasim in magazine si farmacii.

In plus, triclosanul care este un ingredient activ din aproape orice fel de sapun…

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,