Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 7, 2015

Cat de periculoasa este apa foarte rece

Publicat pe 07 oct. 2015 at 1:05am

Hidratarea corpului uman este foarte recomandata, insa daca veti consuma bauturi mai reci, despre care credeti ca va ofera racoare vara, in realitate, exista studii stiintifice care indica faptul ca faceti mult rau. Apa foarte rece nu face bine organismului. Exista cateva motive pentru a renunta la gheata din apa pe care ai vrea sa o consumi.

Conform unei cercetari care a fost publicata in Jurnalul de Fiziologie, temperatura bauturilor poate avea consecinte grave asupra sistemului digestiv.

Digestia

Medicii sunt de parere ca efectele pot sa varieze de la un om la altul, insa…

Slabirea cu branza de vaci

Publicat pe 07 oct. 2015 at 1:03am

Potrivit specialistilor in nutritie, branza de vaci reprezinta o sursa importanta de calciu, fosfor, proteine, dar si de vitamina B. Ultimele cercetari din domeniul nutritional indica faptul ca branza de vaci este mai hranitoare decat iaurtul.

Slabirea cu branza de vaci

Acest tip de branza reprezinta un aliment care iti ofera proteinele de care ai nevoie, precum si nutrientii importanti in curele de slabire, mai ales ca iti poate potoli foamea si iti pastreaza nivelul de energie in limite normale.

Proteinele continute de branza de vaci iti ofera un bun suport pentru construirea…

Simptome ale afectiunilor cancerigene cerebrale

Publicat pe 07 oct. 2015 at 1:01am

Una dintre cele mai teribile afectiuni este cea care este denumita tumoare cerebrala. In ultimii ani, tara s-a confruntat cu o criza acuta a tratamentelor pentru cancer, peste 20 de tipuri de medicamente, fiind foarte greu sau chiar imposibil de gasit. Incidenta cazurilor de cancer in tarile europene este in crestere.

Potrivit datelor statistice, primele trei tipuri de cancer ca numar de cazuri sunt cancerul la san, cancerul colorectal si cancerul de prostata. In acest moment, tara noastra se situeaza printre tarile din Uniunea Europeana cu cea mai mica suma cheltuita pentru tratamentul cancerului, chiar daca incidenta bolii este comparabila cu cea din alte tari din Estul Europei.