Recomandari vitale in dietele de slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cure de slabire, dieta, diete de slabit, fulgi de ovaz, gustare, mancare, miscare, nutritie, recomandari, sfaturi, sport, tips

In cazul in care tineti o dieta si va intrebati de ce nu are rezultatele scontate, asta inseamna ca ati facut cateva erori si nu ati eliminat tentatiile alimentare sau nu ati respectat obiectivele stabilite initial.

Iata cateva recomandari pentru a tine o dieta de la inceput pana la sfarsit si a obtine rezultatele la care visati.

Sfaturi in dietele de slabire

Sfaturi in dietele de slabire

Stabilirea obiectivelor de slabit

Initial va trebui sa se stabileasca in primul rand obiectivele. Expertii sustin ca ideea este ca puteti face si construi incet obiective de indeplinit. Daca veti incepe o cura de slabit si renuntati la ea, deoarece nu puteti indura ispitele, familia sau prietenii va pot ajuta sa duceti o viata sanatoasa. Puteti evita ispitele si sa vedeti ca altii mananca alimente pe care nu dvs. nu le puteti manca.

Renuntarea la ispite

Cea mai buna tehnica este de a curata camara, frigiderul si sertarele la bucatarie, si apoi decideti ce va ramane. Va trebui sa eliminati sucurile, bomboanele, conservele si alimentele congelate.

Stabiliti-va meniul

Imediat ce frigiderul si camara sunt curate si libere de alimente nocive pentru corpul vostru, este necesar sa realizati o lista de lucruri de care aveti nevoie de la un magazin alimentar. Stabiliti posibile meniuri pentru o saptamana, sau cel putin sa includeti ingredientele pe care le-ati dori pentru mese. Veti economisi bani, dar veti salva si timp sa va ganditi la ceea ce sa mancati.

Evitati zonele cu alimente nesanatoase

Incercati sa vizitati zonele sanatoase din supermarket si sa evitati sa va ispiteasca alte produse.

Expertii sustin ca deseori dietele nu sunt indeplinite cu succes, deoarece atunci cand suntem afara, avem acces doar la junk food. In cazul in care doriti ca dieta voastra sa aibe rezultate bune, este bine sa evitati consumul de alimente nesanatoase. Va puteti pregati o gustare simpla ca niste struguri, pere, nuci, sau unele biscuiti cu fulgi de ovaz.

Nu uitati de miscare

Totusi, nu numai o alimentatie sanatoasa este necesara pentru a avea un corp de vis, ci trebuie sa mai faceti si putina miscare. In cazul in care nu aveti timp pentru a merge la sala de sport, incercati sa va jucati cu copiii, sa alergati, sa mergeti cu bicicleta sau pe jos.

Hidratati-va corect

Se poate intampla ca persoana care tine o cura de slabit sa simta ca ii este foame si foarte sete, asa incat trebuie sa fie hidratata cat mai bine, ca sa poata atenua pofta de mancare.

Veti avea parte astfel de toate beneficiile pe care apa le are de sanatate, asupra pielii, parului si corpului nostru, in general. De asemenea, este foarte indicat sa mancati portii moderate de mancare, sa includeti multe legume si sa va alimentati cam mai incet posibil.

Este bine sa va bucurati de ceea ce veti manca, deoarece va va ajuta sa pierdeti in greutate. Nutritionistii spun ca daca veti mesteca mai incet, asta va ajuta digestia si va va permite sa va bucurati mai bine de alimente.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Recomandari vitale in dietele de slabit

Lasă un răspuns