Factori care influenteaza in rau sanatatea pielii tale0 Comments

Publicat in:
Etichete: mic dejun, micorbi, motive, ochelari de soare, piele, prosop, sanatate, telefon

Daca va place sa vorbiti destul de mult la telefon, daca nu suportati ochelarii de soare si nu aveti un pat prea curat, acestea sunt numai cateva dintre motivele care fac ca pielea corpului tau sa aiba probleme de sanatate.

In cazul in care vrei sa ai parte de o piele curata, cat mai tanara si cu un aspect atragator, este necesar sa tii cont de anumite lucruri si sa te feresti de factorii nocivi care iti pot dauna destul de mult! Iata ce trebuie sa faci!

Sanatatea pielii

Sanatatea pielii

Sanatatea pielii – Vorbitul la telefon

In clipa cand oamenii petrec multe ore vorbind la telefon, exista sanse mari ca in numai cateva ore sa te confrunti cu o eruptie cutanata de-a lungul obrazului. Expertii explica acest fapt prin aceea ca pe suprafata telefonului mobil sunt stranse tot felul de bacterii si microbi care, in contact cu pielea, mai ales daca aceasta este transpirata, duc la aparitia cosurilor.

Pentru a nu avea neplaceri, va trebui sa eviti sa ai parte de conversatii telefonice foarte lungi, in special vara, cand nu esti acasa si nu ai dezinfectat telefonul de ceva timp.

In plus, este bine sa stergi in fiecare saptamana telefonul mobil cu ajutorul unui servetel umed antibacterian.

Sanatatea pielii – Ochelarii

In cazul in care esti nevoit sa porti ochelari de vedere si nu vezi bine, ai tendinta sa iti fortezi ochii si in acelasi timp sa incordezi toate zona din jurul acestora.

In acest fel, pielea din jurul ochilor va fi foarte solicitata si intr-un timp foarte scurt, vei avea asa-numitele, linii de expresie. Trebuie sa tii cont si de faptul ca ochelarii de soare sunt foarte importanti mai ales in momentul in care soarele straluceste cu putere.

Daca nu ii vei purta, vei ajunge sa stai destul de incruntat si vei incerca sa iti strangi ochii pentru a impiedica patrunderea luminii puternice. Si in aceasta situatie, se vor acumula liniile fine.

Sanatatea pielii – Fixativul de par

Daca utilizezi mai des fixativul pe par si iti place sa folosesti o cantitate foarte mare, trebuie sa stii ca o mare cantitate din acesta ajunge pe pielea din zona tamplelor si a obrajilor. Aceste substante continute de aceste spray-uri sunt daunatoare pentru pielea ta si ii vor provoca acesteia mici eruptii cutanate.

Va trebui sa inveti sa iti acoperi chipul cu ajutorul unui prosop curat, inainte de pulverizarea fixativului. Astfel, pielea ta va fi 100% protejata. In circa 3 ani, pernele isi pot dubla greutatea, spun expertii.

Acest lucru se petrece ca urmare a faptului ca ele acumuleaza praf si celule moarte de pe pielea ta. Va trebui sa iti imaginezi acum ce cantitate de praf si celule moarte se regaseste pe fata de perna si sa faci ceva sa schimbi acest aspect cat mai rapid!

Lenjeria de pat

Este bine sa scuturi zilnic lenjeria de pat si sa o speli pe aceasta la cel mult 7 zile.

Micul dejun

Daca nu iti prea place sa mananci dimineata, desigur ca ai sanse mai slabesti, daca asta ti-ai propus, insa trebuie sa stii ca acest obicei nu va face decat sa stimuleze imbatranirea prematura a pielii.

Expertii mai sustin ca alimentele de la prima ora a diminetii fructe care contin vitamina C, cereale sau lapte au rolul de a mentin pielea frumoasa si sanatoasa.

In plus, este bine sa bei apa cat mai multa apa inca de la primele ore ale dimineatii. Hidratarea este necesar sa porneasca din interior, iar cu ajutorul unui pahar cu apa la micul dejun, aceasta problema este pe jumatate rezolvata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Factori care influenteaza in rau sanatatea pielii tale

Lasă un răspuns