Principiile noii diete Beverly Hills0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente recomandate, beneficii, beverly hills, dieta, fructe, grasime, mic dejun, noua dieta beverly hills, pranz, principii, proteine

Multe persoane sunt atrase de tot felul de diete, care mai de care mai sofisticate. Una dintre dietele care se afla la moda acum in SUA este dieta originala Beverly Hills, care presupune sa mananci doar fructe timp de 10 zile intregi.

O versiune a sa mai actualizata, noua dieta Beverly Hills, iti permite sa mananci mai multe tipuri de alimente. De pilda, in cadrul acestei diete vei manca zilnic fructe, insa de un singur tip, de exemplu cirese. Care2.com scrie ca anumite alimente ar fi capabile sa te ajute sa pierzi in greutate, cu toate ca acest aspect nu a fost niciodata dovedit stiintific.

Dieta Beverly Hills

Dieta Beverly Hills

Principii

Dieta Beverly Hills sustine ca papaya inmoaie grasimea, ananasul arde grasimea si pepenele verde spala organismul. Expertii spun ca imediat dupa ce ai consumat fructele, este necesar sa astepti doua ore inainte de a consuma alte alimente de alt tip. Potrivit Care2.com, odata ce ai mancat ceva, altceva decat fructe, nu trebuie sa mai consumi fructe pentru tot restul zilei.

In cazul in care urmatorul lucru pe care il mananci sunt carbohidrati, atunci vei putea sa mananci carbohidrati nelimitat pana mananci proteine.

Si tot asa, imediat dupa ce ai consumat cateva proteine, 80 la suta din aportul alimentar pentru restul zilei ar trebui sa fie de proteine.

Alte reguli in dieta Beverly Hills

Nutritionistii americani sunt de parere ca nu ar fi bine sa consumi deloc cafea in cadrul acestei diete si nici alcool. Totusi, consumul de alcool depinde in ce fel de „etapa” te afli a doua zi. De pilda, berea este considerata un carbohidrat in timp ce vinul este considerat a fi potrivit numai in cursul primei etape de fructe.

In plus, ai putea sa consumi cat mai multe alimente, atata timp cat acestea sunt in ordinea corecta si asociate corect.

Branza dulce este indicata deoarece ea este saraca in calorii fata de cea sarata.

Care2.com scrie ca in cadrul dietei Beverly Hills o zi tipica arata cam asa: la micul dejun vei manca doar ananas, cat de mult vrei, la pranz – cartofi la cuptor, iar in cazul mesei de seara te vei baza pe friptura.

Specialistii spun ca de pilda, sampania este un element neutru astfel incat poti bea cat de mult doresti, in orice moment.

In cadrul acestei diete, maslinele sunt ingrediente recomandate deoarece au multe grasimi monosaturate care contribuie la scaderea nivelului colesterolului din sange.

Ca urmare a continutului scazut in calorii, maslinele reprezinta cea mai buna gustare care te ajuta sa slabesti si sa ai un metabolism accelerat. Si branza dulce este indicata deoarece ea este saraca in calorii fata de cea sarata, asa ca este mult mai sanatoasa si iti aduce aportul zilnic necesar de calciu.

Care2.com scrie ortimentele de branza de capra si Brie sunt foarte bune atunci cand vrei sa dai jos kilogramele in plus si se folosesc in cadrul acestei diete.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Principiile noii diete Beverly Hills

Lasă un răspuns