Dieta Oshawa, principii si beneficii pentru sanatatea ta0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, beneficii, cura de slabire, dieta de slabit, dieta Oshawa, forma, mancare, principii

Dieta este, probabil, unul dintre cele mai rostite cuvinte de catre multe persoane. Totusi, deseori curele de slabit pot fi dificil de urmat. Ele pot restrictiona consumul alimentelor preferate, insa le inlocuiesc cu mancaruri destul de greu accesibile din punct de vedere al disponibilitatii lor si din punct de vedere al pretului.

Unele dintre acestea sunt scumpe, iar altele sunt dificil de consumat! Una dintre curele de slabit care este apreciata printre cele mai bune metode de slabit este cea ale carei baze au fost puse de doctorul japonez Oshawa. Aceasta metoda de slabit este foarte recomandata pentru acele persoane care vor sa isi regleze greutatea si sa se mentina in forma.

Dieta Oshawa

Dieta Oshawa

Este vorba despre o dieta care te va ajuta sa slabesti fara sa fii nevoita sa te infometezi, asa ca pregatesteste-te sa vezi rezultatele foarte curand. Acest lucru este valabil atata timp cat timp cat vei respecta cu strictete regimul si nu te vei abate de la el. In caz contrar, va trebui sa o iei de la capat.

Cat dureaza dieta Oshawa

Doctorul Oshawa spune ca este necesar sa stii ca acest regim trebuie tinut timp de 10 zile. Imediat dupa trecerea acestui interval ar trebui sa urmeze o pauza, iar mai apoi partea mai dificila a acestei cure de slabit.

Alimente permise si restrictii

In aceasta perioada nu ai voie sa consumi decat cereale precum mei, hrisca, grau si orez, in orice combinatie vei dori. De exemplu, vei putea manca aceste cererale atat fierte cat si coapte, totul este la latitudinea ta.

Totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca nu este permis sa le amesteci cu ulei, apa sau sare, un aspect foarte important daca iti doresti cu adevarat sa slabesti.

Dupa ce au trecut cele 10 zile, este necesar sa incerci sa mananci in continuare cat mai sanatos si sa eviti prajelile!

Expertii sunt de parere ca aceasta dieta este foarte utila si pentru persoanele care sufera de diverse boli sau intoxicatii, in acest fel organismul fiind rapid purificat de toxine. In cazul in care te vei decide sa incerci aceasta dieta va trebui sa tii cont de faptul ca este necesar sa ai la indemana mancare suficienta, in acest fel vei avea energie suficienta pentru a-ti indeplini obligatiile.

In plus, tine cont ca in aceasta perioada nu poti consuma decat alimentele mentionate mai sus si nimic altceva. Desi poate initial, va fi dificil la prima vedere, cu siguranta nu vei regreta daca vei incerca acest mod inedit de a slabi.

Corpul tau se va armoniza mai repede decat crezi, iar tu te vei bucura de o silueta potrivita cu dorintele tale.

Imediat dupa ce au trecut cele 10 zile, este necesar sa incerci sa mananci in continuare cat mai sanatos si sa eviti prajelile, iar astfel te vei mentine in forma. Specialistii sunt de parere ca este bine sa repeti din cand in cand aceasta dieta, vei vedea ca efortul nu este deloc degeaba realizat.

Va trebui sa dai dovada de ambitie si vei vedea ca vei ajunge la greutatea ta ideala mai repede decat ai fi sperat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Oshawa, principii si beneficii pentru sanatatea ta

Lasă un răspuns