Dieta cu portocale si oua0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cure de slabire, dieta, diete de slabit, meniu, oua, portocale, regim, zile

Daca doriti sa slabiti, atunci trebuie sa stiti ca dieta cu portocale si oua, ce dureaza doua saptamani, este indicata mai ales celor care sufera de probleme de absorbtie si dermatologice.

Dieta cu portocale si oua poate sa diminueze retentia de grasime si sa confere pielii un aspect mai sanatos. Expertii spun ca aceasta cura de slabit este foarte restrictiva, asa ca cel mai indicat ar fi sa ai ambitie si multa rabdare.

Dieta cu portocale si oua

Dieta cu portocale si oua

Daca tinem cont de faptul ca regimul mentionat vizeaza mai ales diminuarea drastica a cantitatii de zahar consumata, este foarte bine sa vii in sprijinul curei cu un program de miscare adecvat, si anume mersul pe jos minim 30 de minute pe zi! Va trebui ca atunci cand te apuci de aceasta dieta sa reduci consumul de zahar, dar si de sare.

Excesul de sare duce la acumularea unui surplus de apa in corp. Este bine sa inlocuiesti sarea obisnuita cu sarea de Himalaya intrucat aceasta nu face rau organismului.

Dieta cu portocale si oua – Prima zi

Pentru prima zi a saptamanii se recomanda ca la micul dejun sa aveti o portocala, o cafea sau un ceai fara zahar, iar la pranz – o portocala, un ou fiert si un iaurt. In cazul cinei veti manca doua rosii, doua oua fierte, o salata verde si 1 castravete. Specialistii sustin ca aceste alimente le puteti manca separat sau puteti sa va faceti o salata din toate ingredientele.

Dieta cu portocale si oua – A doua zi

Marti, a doua zi a saptamanii va trebui sa mancati o portocala, o cafea sau un ceai fara zahar.

La pranz veti avea tot o portocala, un ou fiert, un iaurt, doi biscuiti crocanti, iar pentru cina se recomanda circa 125 de grame de carne de vita la gratar, o rosie, o ceasca de ceai neindulcit.

Dieta cu portocale si oua – A treia zi

Pentru ziua de miercuri, la micul dejun veti avea o portocala, o cafea sau un ceai fara zahar, iar la pranz veti consuma tot o portocala, un ou fiert, un iaurt si o salata. Pentru cina, veti manca aproape 125 de grame de carne de vita la gratar, 1 portocala, o ceasca de ceai.

Dieta cu portocale si oua – A patra zi

In cea de a 4 a zi a saptamanii, joi veti avea la micul dejun o portocala, o cafea sau un ceai fara zahar, iar pentru pranz – circa 125 de grame de branza de vaci proaspata degresata, o rosie, o felie de paine crocanta. Pentru cina se recomanda sa mancati circa 125 de grame de carne de vita, 2 rosii , un mar, o felie de paine crocanta.

Dieta cu portocale si oua – A cincea zi

Pentru ziua de vineri, se recomanda ca la micul dejun sa aveti o portocala si o cafea sau un ceai fara zahar, iar la pranz circa 200 de grame de peste la cuptor, o rosie, o felie de paine crocanta.

Pentru cina, veti consuma circa jumatate de kilogram de legume fierte, un ou fiert, o rosie. Poti manca orice aliment vei dori in week-end insa va trebui sa ai grija sa nu faci excese. Pe tot parcursul saptamanii este indicat sa consumi minim 2 litri de apa pe zi.

Se poate utiliza sarea de Himalaya pentru a face carnea sau legumele fierte mai savuroase. Este bine sa nu consumi alcool, sa mananci alimente calde sau reci, dar este foarte important sa respecti programul descris.

Cat slabesc?/h2>

Cu ajutorul acestui regim alimentar de cincisprezece zile poti da jos pana la 14 kilograme!

Imediat dupa trei zile vei pierde 2,5 pana la 5 kg, iar dupa trecerea a circa 5 zile poti lua o pauza de 2 zile de la regim, dar sa nu faci excese. Dupa doua zile, reincepe cura, pe care trebuie sa o respecti pana la incheierea perioadei de 15 zile.

Potrivit nutritionistilor, cu ajutorul acestui regim alimentar de cincisprezece zile poti da jos pana la 14 kilograme pe care nu risti sa le pui la loc odata ce vei reveni la un regim normal.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu portocale si oua

Lasă un răspuns