Dieta cu compot de mere – 4kg pe saptamana0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, cina, compot de mere, cura de slabire, dieta, dieta de slabit, mere, micul dejun, pranz

O cura de slabit efectuata cu compot de mere este una destul de restrictiva, dar specialistii in nutritie sunt de parere ca aceasta te va ajuta sa dai jos rapid kilogramele in plus: aproximativ 3-4 kilograme pe saptamana. Care2.com scrie ca pe parcursul acestei diete este necesar sa bei foarte multa apa, sa consumi compot de mere fara zahar, supa de pui si sa faci exercitii fizice in fiecare zi.

Dieta cu compot de mere

Dieta cu compot de mere

03Pe de alta parte, aceasta cura de slabit cu compot de mere este foarte buna de detoxifiere. In cadrul acestei diete se consuma foarte multe lichide, nu aveti voie sa mancati sare, asa ca nu poti retine apa in corp si elimini toate toxinele.

Micul dejun

Daca va intereseaza sa urmati o astfel de dieta, trebuie sa tineti cont ca la micul dejun veti avea parte de o cana de compot de mere si la alte doua ore inca o cana. De asemenea, in cursul zilei este necesar sa consumati cel putin 4 cani de compot.

Pranzul si cina

Pentru pranz este indicata o portie de supa de pui, iar la masa de seara, este bine sa consumati tot portie de supa de pui. Daca mai simtiti nevoia de mancare, mai puteti mananca si o a treia portie de supa.

Recomandari

Expertii sustin ca trebuie sa fiti atenti deoarece odata ce s-a finalizat cura aceasta de slabit, este bine sa incercati sa urmati un regim alimentar, care sa contina carne la gratar, iaurturi, cereale integrale si salate.

Trebuie sa eliminati carbohidratii, ceaiurile, cafeaua, alcoolul si bauturile carbogazoase. In plus, este bine sa diminuati dimensiunile portiilor si sa va preparati o salata de legume la finalul fiecarei zile.

In cazul in care v-ati propus sa accelerati arderile, poti condimenta compotul de mere si cu putina scortisoara. Expertii recomanda ca in cazul in care sunteti pe cale sa aveti un copilas, alaptati sau va aflati printre persoanele care au probleme cu nivelul de zahar din sange sau cele care sufera de anumite afectiuni precum diabetul, pietre la rinichi, boli de inima sau ale ficatului nu ar fi bine sa adoptati aceasta varianta drastica de cura de slabit.

Care este varsta ideala pentru a slabi?

Pe de alta parte, trebuie sa tineti cont ca o cura de slabire are legatura si cu varsta. Expertii au observat in urma unor studii realizate in SUA, la Universitatea din Princeton ca varsta ideala pentru a incepe o cura de slabire este de 32 de ani in cazul femeilor si de 31 de ani pentru barbati.

Circa 82% din cei care au raspuns la un sondaj care a fost efectuat de Forza Supplements, varsta de 30 de ani reprezinta un punct de cotitura in viata, foarte bun pentru pierderea in greutate.

In jurul varstei de 40 de ani, urmarea unei cure de slabire ar fi mai dificila, pentru ca aspectul fizic nu ar fi atat de important, au declarat aproape jumatate dintre cei chestionati. Circa 60% dintre respondenti au afirmat ca la varsta de 20 de ani, probabilitatea de a tine un regim este mai mica, pentru ca la aceasta varsta oamenii nu sunt casatoriti si se distreaza mai mult.

Mai mult de 30% dintre cei chestiuonati au spus ca intervalul cuprins intre 30 si 35 de ani este cel mai potrivit pentru a slabi, iar circa 56% dintre femei au spus ca le-a fost mai usor sa slabeasca dupa ce au nascut.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu compot de mere – 4kg pe saptamana

Lasă un răspuns