Toamna vine cu depresii. Iata ce sa mananci pentru a le evita0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente, cina, depresie, mic dejun, stari depresive, toamna

Ananasul

Dintre fructe, ananasul va poate asigura o buna dispozitie, un bun nivel de energie, deoarece el contine multe fibre, care te vor face sa te simti bine pentru multa vreme.

Nu uitati de faptul ca este necesar sa va hidratati cu apa in fiecare zi, deoarece ea este foarte importanta in scopul mentinerii unei stari pozitive. Deshidratare provoca oboseala, dureri de cap si pierderi de memorie. Este bine sa beti intre cinci si opt pahare zilnic, insa nu ezita sa bei mai multa, daca simti nevoia!

Alimente pentru depresie

Alimente pentru depresie

Fructele de padure

Fructele de padure ca si afinele reprezinta un revitalizant natural, mai ales ca acestea contin multe vitamine si antioxidanti naturali. Aceste substante pot sa protejeze sanatatea creierului si pot sa asigure un nivel de energie optim.

Branza, consumata seara

Nu evitati branza in timpul mesei de seara, deoarece aceasta este ideala in combinatie cu legume crude sau in salate. Ca si bananele, branza contine triptofan si calciu, care ofera un bun suport pentru crearea de melatonina, hormonul somnului.

Legumele verzi

Si legumele verzi sunt adevarate antidepresive naturale, deoarece au mult acid folic in compozitia lor.

Acidul folic poate lupta cu succes cu starile depresive. Expertii recomanda consumul a cel putin cinci legume diferite in fiecare zi. Daca va place sa beti cafeaua dimineata, este bine sa stiti ca aceasta bautura iti desfata simturile si iti stimuleaza energia creierului tau, actionand asupra canalelor asupra carora actioneaza amfetamina, stimuland centrii placerii din corpul uman.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Toamna vine cu depresii. Iata ce sa mananci pentru a le evita

Lasă un răspuns