Toamna vine cu depresii. Iata ce sa mananci pentru a le evita0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente, cina, depresie, mic dejun, stari depresive, toamna

Exista o serie de alimente, care odata consumate, va binedispun si va fac sa va simtiti mai relaxati si mai veseli. Printre aceste alimente se afla somonul, spanacul si condimentele picante. Lista, insa, este mult mai lunga si, cu siguranta, veti gasi ceva ce se potriveste cu gustul dvs. Haideti sa aflam care sunt beneficiile acestor alimente si cum va pot ele tine departe de starile negative din perioada sezonului rece.

Alimente pentru depresie

Alimente pentru depresie

Somonul inlocuieste foarte bine suplimentele cu vitamina B12.

Trebuie sa iti faci un obicei ca in fiecare saptamana sa mananci cate o portie de somon, deoarece acest peste va poate induce o stare de relaxare de durata.

Condimentele picante

Inca din Antichitate, asiaticii si indienii foloseau condimentele picante ca si remediu pentru afectiunile de stomac, dar totusi acestea pot fi un bun impuls atunci cand te simti lipsita de vlaga.

Din clipa cand le vei consuma, creierul tau va elibera endorfine, iar corpul tau se va bucura de o stare de bine.

Spanacul

Si spanacul este foarte apreciat in alimentatie deoarece poate sa hidrateze pielea uscata, este un bun antioxidant si protejeaza impotriva efectelor solare. Aceasta planta contine vitamine si minerale care pot diminua presiunea arteriala si induc o stare pozitiva a creierului.

Un pahar de vin

Medicii recomanda sa consumati circa un pahar de vin la masa de seara, deoarece consumul moderat de vin, care este cu adevarat sanatos! Vinul va poate aduce buna-dispozitie si relaxarea asupra sistemului nervos central.

Carnea de curcan

Daca va simtiti depresivi, atunci puteti incerca cu incredere carnea de curcan, care contine mult triptofan. Aceasta substanta este utila deoarece ajuta la formarea serotoninei si melatoninei. Este o carne care poate sa calmeze nervii si va poate aduce cu sine un somn odihnitor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Toamna vine cu depresii. Iata ce sa mananci pentru a le evita

Lasă un răspuns