Alimente care accelereaza metabolismul0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, ceai, cure de slabit, dieta, diete de slabire, ghimbir, grasimi, remediu, salbit, slabire

In cazul in care te apuci sa tii dieta si vrei sa mai pierzi din kilogramele in plus acumulate de-a lungul acestei veri, este necesar sa ai grija la alimentele pe care le consumi si sa optezi pentru alimente care accelereaza metabolismul.

Printre alimentele care au un efect de slabire foarte puternic se numara iaurtul grecesc, ceaiul oolong sau ardeii iuti.

Alimente care accelereaza metabolismul

Alimente care accelereaza metabolismul

Iaurtul grecesc

Expertii recomanda sa mananci dimineata devreme un iaurt grecesc simplu in care sa storci putina zeama de lamaie, deoarece in acest fel se va accelera metabolismul si se vor arde mai multe grasimi.

Vitamina C din lamaie ajuta la o absorbtie mai buna a calciului care se regaseste din plin in iaurtul grecesc.

Ceaiul din salvie

Ceaiul facut din salvie este si el indicat pentru slabit deoarece acesta contine substante care au rolul de a transporta zaharul din sange in celule.

Nutrientii vor fi complet absorbiti si vei avea energie pentru intreaga zi. Specialistii recomanda ceaiul de salvie la micul dejun, deoarece te va ajuta sa ai metabolismul alert pe intreaga durata a zilei.

Ardeii iuti

Ardeii iuti contin capsaicina, o substanta care te ajuta sa mananci mai putin deoarece creste temperatura corpului. Aceasta substanta are proprietatea de a topi mai lejer anumite grasimi acumulate in organism daca este consumata in cantitati moderate in dieta zilnica.

Otetul

Potrivit specialistilor, se recomanda sa utilizezi otetul in preparatele pe care le faci acasa, mai ales ca acesta incetineste absorbtia carbohidratilor si previne fluctuatiile mari ale glicemiei.

Digestia va fi imbunatatita si vei constata ca nu iti este foame foarte repede dupa ce ai luat masa.

Ceaiul oolong

Si ceaiul de tipul oolong este foarte bun in aceasta directie deoarece acesta are un continut mai mic de cofeina spre deosebire de ceaiul negru sau cafea, astfel ca il poti folosi cu incredere ca energizant la micul dejun. Potrivit specialistului, ceaiul oolong contine polifenoli care blocheaza enzimele care favorizeaza depunerea grasimilor si are un efect puternic asupra metabolismului.

Ghimbirul este si el indicat daca vrei sa slabesti!

Ghimbirul este si el indicat daca vrei sa slabesti, asa ca este bine sa il folosesti in cat mai multe mancaruri, mai ales pentru ca este un remediu excelent pentru digestie si are un efect puternic de slabire. Ghimbirul accelereaza metabolismul si te ajuta sa arzi mai rapid grasimile.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente care accelereaza metabolismul

Lasă un răspuns