Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 30, 2015

Cum te poti mentine ca o vedeta de la Hollywood? Recomandari pentru un trup subtire!

Publicat pe 30 sept. 2015 at 1:03am

Vedetele sunt invidiate pentru statutul lor, pentru conturile din banca dar si pentru felul in care arata si se intretin, desi timpul lor este foarte limitat, acestea fiind ocupate cu lansarea unor noi albume muzicale sau filme. Desi apar pe copertele revistelor, frumoase si radiind de sanatate, trebuie spus ca silueta lor subtire nu se mentine fara un efort sustinut.

Multe dintre vedete au decalarat ca au renuntat la anumite pofte culinare si au adoptat o disciplina alimentara stricte. Iata cateva reguli de aur de la care vedetele nu se abat niciodata in timpul zilei.

Multe…

Factori care influenteaza in rau sanatatea pielii tale

Publicat pe 30 sept. 2015 at 1:01am

Daca va place sa vorbiti destul de mult la telefon, daca nu suportati ochelarii de soare si nu aveti un pat prea curat, acestea sunt numai cateva dintre motivele care fac ca pielea corpului tau sa aiba probleme de sanatate.

In cazul in care vrei sa ai parte de o piele curata, cat mai tanara si cu un aspect atragator, este necesar sa tii cont de anumite lucruri si sa te feresti de factorii nocivi care iti pot dauna destul de mult! Iata ce trebuie sa faci!

Sanatatea pielii – Vorbitul la telefon

In clipa cand oamenii petrec multe ore…