Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 21, 2015

Dieta Oshawa, principii si beneficii pentru sanatatea ta

Publicat pe 21 sept. 2015 at 1:03am

Dieta este, probabil, unul dintre cele mai rostite cuvinte de catre multe persoane. Totusi, deseori curele de slabit pot fi dificil de urmat. Ele pot restrictiona consumul alimentelor preferate, insa le inlocuiesc cu mancaruri destul de greu accesibile din punct de vedere al disponibilitatii lor si din punct de vedere al pretului.

Unele dintre acestea sunt scumpe, iar altele sunt dificil de consumat! Una dintre curele de slabit care este apreciata printre cele mai bune metode de slabit este cea ale carei baze au fost puse de doctorul japonez Oshawa. Aceasta metoda de slabit este foarte recomandata pentru acele persoane care vor sa isi regleze greutatea si sa se mentina…

Ai fost racit(a)? Iata cum depasesti mai repede perioada de convalescenta

Publicat pe 21 sept. 2015 at 1:01am

Daca nu aveti pofta de mancare, sunteti mai tot timpul obositi si va simtiti slabiti, atunci trebuie sa stiti ca acestea sunt cateva din starile care indica aparitia unei afectiuni.

Multe persoane sunt mai vulnerabile in convalescenta, atat fizic, cat si psihic, asa ca trebuie sa se hraneasca cu mai multe vitamine si cu minerale. Care2.com scrie ca pe langa dieta care este necesar sa includa toate grupele de nutrienti, putem sa incercam diverse remedii din plante, care s-au dovedit eficiente in convalescenta.

Catina in convalescenta

Expertii in nutritie sustin ca unul dintre acestea este catina, pe care o poti consuma…