Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 12, 2015

Pericolele generate de consumul de fructoza

Publicat pe 12 sept. 2015 at 1:03am

Daca vom consuma mult zahar rafinat putem avea mari probleme in viitor cu diabetul, obezitatea, bolie de inima si cancerul.

Totusi, fata de alte alimente nesanatoase, zaharul se gaseste in alimente naturale care pot fi bune pentru organism, cum ar fi fructele si legume, iar acest aspect poate provoca confuzie in randul oamenilor. Problema zaharului vine din modul in care a ajuns sa fie consumat astazi.

Alimentele bogate in zahar precum bomboanele, sucurile, dulciurile concentrate sunt inventii noi, iar acum o suta de ani consumul acestor produse era extrem de rar.

Fructoza este o forma de zahar fata de care trebuie…

Detoxifierea cu frunze de mesteacan

Publicat pe 12 sept. 2015 at 1:01am

Frunzele de mesteacan au un efect diuretic puternic asupra corpului uman, daca vor fi consumate sub forma de infuzie. In plus, ele pot sa curete tractul urinar, pot sa trateze cistitele si alte infectii urinare, precum sa elimine calculii renali.

Ceaiul de mesteacan – efecte benefice

Ca urmare a calitatilor sale antiinflamatorii si analgezice, ceaiul de mesteacan este recomandat in tratamentul reumatismului si a artitelor. Pentru persoanele care sufera de guta, specialistii in medicina alternativa recomanda adaugarea unui varf de lingurita de bicarbonat de sodiu la o cana de 250 ml cu ceai de mesteacan. Se…