Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 29, 2015

Cura de slabit cu suc de sfecla rosie

Publicat pe 29 aug. 2015 at 1:03am

Una dintre dietele cu legume care da cele mai bune rezultate este cea in care se foloseste sfecla rosie. Expertii in nutritie sustin ca sucul de sfecla este foarte sarac in calorii. De pilda, un pahar iti furnizeaza doar 110 calorii si reprezinta o sursa excelenta de vitamine, minerale si fibre alimentare, de aceea ofera rapid senzatia de satietate.

Cat dureaza?

Care2.com scrie ca o cura de salbit cu sfecla rosie se va tine pentru un interval de 7 zile, dar trebuie sa acordati atentie sporita, deoarece aceasta nu este recomandata diabeticilor sau celor care sufera din…

Detoxifierea organismului cu ulei de peste

Publicat pe 29 aug. 2015 at 1:01am

Savantii britanici din cadrul Universitatii Liverpool sustin ca au descoperit o substanta care poate sa previna si sa contracareze efectele dezastruoase ale mancarii procesate asupra creierului nostru. Aceasta substanta poate permite regenerarea celulelor nervoase.

Cercetatorii sustin ca dietele bogate in acizi Omega 3 ajuta creierul sa controleze mai bine acea parte responsabila de hranire, invatare si memorare. Iar cea mai buna sursa de acizi grasi Omega 3 este chiar uleiul de peste, anunta Health24.com.

Potrivit opiniei savantilor din Marea Britanie, daca veti consuma in mod excesiv de zaharuri rafinate si grasimi saturate…