Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 27, 2015

De ce trebuie sa-ti accelerezi metabolismul in fiecare zi?

Publicat pe 27 aug. 2015 at 1:03am

Nutritionistii vorbesc despre faptul ca exista cateva trucuri care iti ofera un bun suport sa iti accelerezi metabolismul. Cu toate acestea, iata care sunt factorii care iti incetinesc metabolismul, fara ca tu sa realizezi asta.

De pilda, daca consumi multa apa cu gheata, esti mereu in actiune, mananci la program fix, trebuie sa stii ca exista multi alti factori care ar trebui luati in considerare si care incurca metabolismul.

Reprezentantele sexului frumos care au consumat 3-7 portii de lactate pe zi au pierdut mai multe grasimi si au castigat mai multa masa musculara decat femeile care nu au mancat lactate. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de oamenii de stiinta de…

Alimentele prajite in dieta

Publicat pe 27 aug. 2015 at 1:01am

Persoanele care sunt atrase de mancarea prajita si de mezeluri, precum si de sucuri acidulate prezinta un risc cu 56% mai mare sa dezvolte boli cardiovasculare in comparatie cu cei care opteaza pentru alte diete.

Aceasta este concluzia unei cercetari care a fost publicata in revista „Circulation”, a American Heart Association. Potrivit sursei citate, cercetarea a fost realizata in SUA pe un esantion de 17.418 de persoane de peste 45 de ani.

Persoanele care consuma un regim alimentar tipic in sudul SUA, care consta in pui prajit, rosii verzi si cartofi prajiti, carne rosie,…