Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 21, 2015

Fructe cu ajutorul carora elimini toxinele rapid

Publicat pe 21 aug. 2015 at 1:03am

Vara, in perioada calda a anului, au un mare succes sucurile de fructe, combinatiile care iti pot furniza racoarea atat de mult dorita in zilele caniculare. Nutritionistii sustin ca daca veti combina mar, castravete si lime va rezulta un amestec ideal pentru obtinerea unui suc delicios care contribuie la eliminarea toxinelor din organism. In plus, acest suc are un efect calmant asupra sistemului nervos si ofera un bun suport pentru imbunatatirea starii generale de sanatate si a starii de spirit.

Fructe pentru detoxifiere – Lime

Trebuie spus ca fructele de lime sunt acrisoare si genereaza o…

Cat de nociv este estrogenul?

Publicat pe 21 aug. 2015 at 1:01am

O cercetare care a fost publicata in Cancer Prevention Research, arata faptul ca estrogenul poate contribui la dezvoltarea cancerului de gat si a cancerului din zona capului, in cazul femeilor tinere.

Medicii care au luat parte la studiu spun ca estrogenul ajuta celulele precanceroase, prin activarea unei enzime, sa se deplaseze in corpul uman si sa se divida.

Ca urmare a acestor teste a reiesit ca estrogenul activeaza o izoenzima a CYP450, mai exact CYP1B1. Expertii sustin ca deplasarea si multiplicarea a fost remarcata numai in cazul celulelor precanceroase, in cazul celulelor sanatoase si a celor canceroase acest efect nu…