Principiile dietei Desire0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, castraveti, cura de slabire, desire, dieta, dieta de slabit, diete, fructe, legume, mic dejun, orez fiert, pranz, principii

Printre dietele din intreaga lume se numara si cea denumita „Desire„, care este indicata celor care intentioneaza sa slabeasca moderat si pe termen lung. Poate fi reluata sau chiar adoptata ca si mod de viata!

Dieta Desire meniu – prima zi

Astfel, in prima zi a saptamanii va trebui ca la micul dejun sa puneti intr-un vas 250 ml lapte degresat, o cana de 250ml de cereale, o banana mica feliata si optional cafea sau un ceai verde.

Dieta Desire

Dieta Desire

La pranz va trebui sa aveti o portie de supa de legume gatita fara carne, circa 250 gr legume fierte asezonate cu patrunjel, iar pentru masa de seara carne pui inabusita sau la gratar si salata verde.

Dieta Desire meniu – a doua zi

In a doua zi a saptamanii, micul dejun trebuie sa contina o felie paine neagra sau graham cu 50 grame branza degresata si frunze salata verde deasupra, dar si un iaurt dietetic sau optional o cafea.

La pranz se va consuma o portie supa de orice tip de legume si o salata mare de cruditati sau de fructe. Pentru cina, trebuie sa aveti o bucata medie de peste slab si o jumatate de grepfruit.

Dieta Desire meniu – a treia zi

Miercuri veti avea la micul dejun o salata mare de fructe si in mod optional o cafea sau un ceai verde, iar la masa de pranz – o portie supa varza, salata de cartofi cu ridichi, rosii si castraveti.

Pentru cina, se recomanda mamaliguta cu branza degresata si iaurt.

Dieta Desire meniu – a patra zi

In cea de-a patra zi a sapatamanii, micul dejun va contine o felie de paine graham, doua felii sunca slaba, dar si o rosie sau un fruct. La pranz se va servi o supa de legume, o mancare de orez nedecorticat fiert cu morcovi fierti si rosie cu un castravete.

Pentru cina este buna o satata de cruditati compusa din morcovi, mere si telina.

Dieta Desire meniu – a cincea zi

Pentru vineri, la micul dejun veti avea un amestec de 250 ml lapte degresat, 250 ml de cereale, o banana mica feliata si o cafea sau o cana cu ceai verde indulcit cu zaharina. La pranz, se va manca o supa de varza, o salata compusa din ciuperci inabusite, o salata verde cu rosii si un grapefruit sau 80 gram ananas. In cazul cinei, veti avea castraveti feliati subtire, iaurt dietetic si salata verde.

Dieta Desire meniu – ziua a sasea

Pentru sambata, micul dejun va avea o felie de paine prajita cu miere si o cana de lapte foarte slab, iar la masa de pranz veti manca o supa de pui cu morcovi, orez fiert nedecorticat cu piept de pui si cu rosii. In aceasta zi, la cina se va servi o salata din citrice cum ar fi grapefruit, ananas, portocale.

Dieta Desire meniu – Ziua a saptea

In ultima zi a saptamanii se va servi la micul dejun, o omleta din 2 oua, o cafea sau un ceai verde, iar la pranz, o supa de legume, o salata de cartofi cu putina sunca, salata de varza si marar, in timp ce la cina veti avea parte de o salata de fructe.

Dieta Desire – alimente interzise

Expertii spun ca in cadrul dietei Desire se vor bea zilnic 4 cani de ceai verde, iar ultima cana trebuie consumata inainte de ora 16 altfel provoaca insomnii. Nu se vor bea bauturi alcoolice sau nealcoolice, iar in cazul in care se doreste desert, singurul care este permis este un baton de cereale cu doar 89 kcal sau mere ori morcovi feliati.

In plus, veti servi cina la ora 18 maxim 19, iar dupa aceea se recomanda doar apa plata. Incercati sa va abtineri de la gustarile nocturne chiar daca ar fi slabe caloric. Pe tot parcursul regimului se incepe ziua cu un pahar de apa plata si abia apoi se serveste micul dejun.

Este bine ca seara dupa ora 18 sa mergeti la aerobic sau la sala, insa pentru persoanele dinamice si alergarea este foarte potrivita, deoarece in jur de 40 minute de alergare consuma 400 kcal.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Principiile dietei Desire

Lasă un răspuns