Cum se poate diminua riscul de cancer ovarian cu peste 50%?0 Comments

Publicat in:
Etichete: ajutor, cancer, cancer ovarian, ceai verde, creier, experti, ghimbir, prevenire, preventie, reducere, studii

Cancerul ovarian afecteaza tot mai multe reprezentante ale sexului frumos, insa aceasta afectiune poate sa fie prevenita daca se consuma zilnic ceai verde.

Ceaiul verde pentru cancer ovarian

Expertii au observat in urma unor studii realizate la Universitatea Princeton din SUA ca ceaiul verde are capacitati uimitoare de protectie datorita faptului ca acesta contine multe catechine si flavonoide, compusi care au beneficii cu adevarat uimitoare.

Ceai verde pentru cancer ovarian

Ceai verde pentru cancer ovarian

Ceaiul verde ofera suport pentru a combate surplusul in greutate, ofera protectie creierului si previne anumite boli, fiind un mecanism puternic de vindecare. Iar specialistii americani spun ca beneficiile nu se opresc aici, existand la ora actuala studii care asociaza ceaiul verde cu prevenirea si tratamentul cancerului ovarian.

Cercetarile mentionate au aratat eficacitatea ceaiului verde in reducerea riscului de cancer, expertii afirmand ca daca veti consuma in fiecare zi cate o ceasca de ceai verde se va diminua riscul de cancer ovarian cu 24%.

In plus, in timpul unor teste efectuate la universitatea Princeton din SUA, 2 cesti au redus riscul cu 46%, iar acele femei care au baut ceai verde timp de peste 30 de ani si-au redus riscul cu 75%.
Oamenii de stiinta implicati in acest proiect au aflat ca ceaiul verde induce apoptoza sau moartea celulara, asa ca in loc sa prolifereze, celulele canceroase mor.

In plus, compusii din ceai verde combat inflamatiile, care pot avea o contributie majora la boli. Health24.com anunta ca ceaiul verde poate stopa dezvoltarea celulelor canceroase si, in acelasi timp, protejeaza celulele sanatoase.

Ceaiul de acest tip se poate include lejer in rutina zilnica, daca il veti bea dimineata sau intre mese, iar pentru prevenirea cancerului ovarian adaugati si un pic de ghimbir. Expertii spun ca au descoperit de ghimbirul anihileaza celulele canceroase ovariene.

Ghimbirul poate distruge celulele canceroase, cu aceeasi rata ca si chimioterapia!

O cercetare care a fost realizata la Universitatatea din Michigan arata faptul ca planta denumita ghimbir distruge celulele canceroase, cu aceeasi rata ca si chimioterapia, dar fara efectele adverse ale acesteia.

Potrivit sursei citate, ceaiul verde calmeaza si previne depresia si stresul in mod semnificativ. O cercetare recenta publicata in Public Health Nutrition a aratat ca participantii care consuma mai mult de patru cesti de ceai verde pe zi au un risc de 51% mai mic de a avea simptome depresive decat participanti care au consumat o cana pe zi sau mai putin.

In cazul in care vrei sa scapi de cateva kilograme, fa-ti un obicei de a bea zilnic o cana cu ceai verde. Cofeina si L-teanina din ceaiul verde iti vin in autor, pentru ca suprima pofta de mancare, spun specialistii. Acest lucru poate ajuta la scaderea aportului caloric si creste termogeneza, ceea ce contribuie la pierderea in greutate.

Ceaiul verde este, de asemenea, un substitut sanatos pentru bauturi dulci.

Pe de alta parte, cofeina poate ajuta la reducerea dimensiunii vaselor subtiri de sange de sub ochi si contribuie astfel la reducerea cearcanelor, asa ca dupa o noapte grea, nu aruncati pliculetul de ceai verde! Este bine sa il puneti la racit in frigider pentru cateva minute, apoi sa il puneti peste ochii inchisi pentru a obtine pentru cateva ore bune un efect linistitor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se poate diminua riscul de cancer ovarian cu peste 50%?

Lasă un răspuns