Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie, 2015

Cum se poate diminua riscul de cancer ovarian cu peste 50%?

Publicat pe 31 iul. 2015 at 1:01am

Cancerul ovarian afecteaza tot mai multe reprezentante ale sexului frumos, insa aceasta afectiune poate sa fie prevenita daca se consuma zilnic ceai verde.

Ceaiul verde pentru cancer ovarian

Expertii au observat in urma unor studii realizate la Universitatea Princeton din SUA ca ceaiul verde are capacitati uimitoare de protectie datorita faptului ca acesta contine multe catechine si flavonoide, compusi care au beneficii cu adevarat uimitoare.

Ceaiul verde ofera suport pentru a combate surplusul in greutate, ofera protectie creierului si previne anumite boli, fiind un mecanism puternic de vindecare. Iar specialistii americani spun ca beneficiile…

7 tratamente eficiente pentru cosuri

Publicat pe 29 iul. 2015 at 1:05am

Cosurile, indiferent de zona in care apar, au ca principala cauza nivelul crescut de hormoni din organism. Ele se manifesta mai pregnant in perioada adolescentei, insa pot aparea si mult timp dupa. Pe langa nivelul de hormoni, alte posibile cauze ale aparitiei cosurilor sunt:

alimentatia incorecta; lipsa somnului; stilul de viata inadecvat sau stresul.

Va prezentam, mai jos, 7 remedii naturiste pentru a scapa de cosuri:

Otetul de mere

Otetul de mere se dilueaza cu apa si se aplica pe fata o data sau de 2 ori pe zi. Se spala fata doar atunci cand este absolut necesar.

Mustar si…

Infarctul – o noua cale de prevenire

Publicat pe 29 iul. 2015 at 1:01am

Bolile de inima au o incidenta tot mai mare pe tot globul, ca urmare a stilului de viata nesanatos si sedentar a milioane de oameni. Medicii spun ca aspirina a fost utilizata de peste o jumatate de secol de pacientii care au probleme de inima si au facut accident vascular cerebral. Acum, ea poate oferi indiciile care ne spun daca vom face infarct miocardic sau nu.

Un nou studiu realizat la institutul american Duke Medicine a descifrat unele vechi mistere legate de acest medicament comun si des folosit de multi oameni, ne anunta Science…

Cum poti sa renunti la cafeaua de dimineata?

Publicat pe 27 iul. 2015 at 1:01am

Cafeaua reprezinta o constanta in viata multora dintre noi, insa nu aduce numai lucruri bune, ci si probleme. Daca nu poti sa te trezesti dimineata fara sa bei o ceasca de cafea, faci parte dintre cei care sunt dependenti de cafea.

Expertii sustin ca excesele, indiferent de natura lor, nu fac bine nimanui si asa stau lucrurile si in cazul cafelei. Daca este consumata in cantitati mari, cafeaua devine nociva pentru organism.

Datele statistice arata faptul ca tot mai multi romani beau cafea. De exemplu, o cercetare realizata in urma cu cativa ani de ISRA Center…

Cat de util poate fi uleiul de cocos pentru starea danturii tale?

Publicat pe 25 iul. 2015 at 1:01am

Unul dintre cele mai folosite uleiuri este cel provenit de la fructul de cocos, care se foloseste in industria cosmetica, dar si in cea medicala. Totusi, expertii sunt de parere ca acest tip de ulei poate sa fie folosit si in timpul diminetii pentru tratarea placii bacteriene din gura.

Pe langa placa bacteriana acumulata in timpul noptii, care duce si la aparitia halenei, in cavitatea orala exista si o cantitate considerabila de toxine, care iti pot afecta sistemul digestiv si nu numai.

Potrivit opiniei specialistilor citati de portalul Health24.com, ca sa poata fi eliminate…