Infectiile urechii – tratament0 Comments

Publicat in:
Etichete:ceara, coaja, durere, infectii, inotator, otita externa, seringa, timpan, ulei de masline, ureche

Durerile de urechi sunt unele dintre cele mai neplacute dureri, iar infectiile acestui organ cauzate de umezeala excesiva in canalul urechii sunt de obicei denumite „urechea inotatorului”. Medicul Susan Eicher, de la Universitatea Rice din SUA spune ca urechea inotatorului poate sa apara in mod des la inotatori si scafandri, insa se poate manifesta si la cei care fac dus zi de zi.

Infectie ureche tratament

Infectie ureche tratament

Potrivit Care2.com, urechea inotatorului inseamna de fapt o infectie numita otita externa. Expertii spun ca exista picaturi pentru urechi care pot fi folosite pentru a preveni otita externa. Acestea contin in proportie de 95% alcool izopropilic, care are rolul de a curata si usca urechea.

Infectie ureche: Solutie din otet alb si alcool sanitar

Specialistii vrobesc despre faptul ca puteti scapa de astfel de probleme daca veti folosi o solutie naturala din otet alb si alcool sanitar 70 de grade. Conform expertilor, otetul alb are calitatea de a fi un antibiotic puternic si antimicrobian care poate sa lupte foarte bine contra infectiilor.

Daca veti combina aceste 2 ingrediente puternice corpul va putea lupta impotriva infectiilor. Ele au rolul de a calma durerea, de a usca urechea si de a descompune cerumenul in exces.

Trebuie sa stiti ca specialistii recomanda acest amestec mai ales pentru infectiile usoare, dar si a excesului de ceara care este prezent in urechile voastre. Totusi, in cazul in care va veti confrunta cu probleme mai grave, este bine sa va consultati rapid cu medicul vostru.

Cum se poate prepara lejer un amestec care poate calma durerile de urechi?

Pentru a va prepara un astfel de remediu pentru infectiile urechii, aveti nevoie de o parte alcool sanitar cu o parte otet alb. Va trebui sa extrageti printr-o seringa circa 5 ml din solutie si sa turnati in ureche, inclinand capul cat puteti voi de usor intr-o parte.

Este recomandat sa stati in pozitia respectiva pentru un interval de cel putin 60 de secunde si sa repetati procedura de doua ori pe zi pana cand iese ceara si tratati infectia.

Infectie ureche: Alte cauze si tratamente

Intre cauzele mai putin frecvente ale durerii de urechi se afla infectii dentare, timpanul perforat sau nevralgia de trigemen.

Daca aveti astfel de probleme cu urechile voastre, va puteti calma durerile cu un remediu care are cel putin 2 secole. In acest sens, va trebui sa spargeti o nuca, asa incat sa obtineti doua jumatati si scoateti miezul dintr-una. Trebuie sa asezati coaja de nuca, cu scobitura in sus, intr-un ceaun si sa picurati in coaja putin ulei de masline.

Este necesar sa asezati vasul pe foc si sa il lasati pana in clipa cand se va incinge bine.
In timpul asta, coaja de nuca va elibera iod, care va spori puterea de vindecare a uleiului de masline.

In clipa cand acest amestec este gata, va trebui sa colectati uleiul cu ajutorul unei seringi, cat este inca usor caldut. Este necesar sa picurati 2 picaturi in urechea care va doare. Veti simti foarte repede ca durerea va disparea si nu veti mai avea probleme.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 38.00 RONPromopharma florit 25 castan rosu 10ml flacon promopharma


Promopharma florit 25 castan rosu 10ml flacon promopharma

pentru frica de necazurile care li se pot intampla celor iubiti, specifica parintilor cu griji exagerate.


 
MOD DE ADMINISTRARE:Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata. Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alternativ, se pot pune cate 2 picaturi din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor. In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

In cazul copiilor, dozele raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile. Desigur, aceasta depinde de evaluarea fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu interfereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medicamentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Infectiile urechii – tratament

Lasă un răspuns