Cum iti pastrezi sanatatea cat mai mult timp prin evitarea anumitor obiceuri0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, coloranti, femei, mese, oameni, rutina, sanatate, SUA

Majoritatea oamenilor care nu au probleme de sanatate, au obiceiul de a evita capcanele stilului de viata mai sedentar si fac miscare in mod constant. De pilda, daca au mult de lucru la birou, acestia se ridica frecvent, astfel incat nu stau pe scaun mai mult de o ora odata. Sederea prelungita pe un scaun, acasa sau la birou, nu aduce nimic bun pentru spatele vostru.

Oamenii sanatosi stiu ca vitamina D este un nutrient critic si stiu cum sa isi echilibreze expunerea la soare cu timpul petrecut la umbra, ca sa poata fi in forma.

Obiceiuri alimentare de evitat

Obiceiuri alimentare de evitat

Medicii ne atrag atentia ca si cateva kilograme pot spori riscul problemelor de sanatate. Oamenii sanatosi isi echilibreaza cu grija activitatea si aportul caloric printr-o dieta bogata in alimente verzi plus ceva miscare saptamanala.

Fast-food vs. superalimente

Cei care au grija de cum arata nu uita de superalimente si le consuma zilnic: dovleacul si semintele de dovleac, ceaiul verde, ciocolata neagra (cacao pura), fructele de padure dar si avocado. Cei sanatosi evita fast-food-urile si isi fac timp pentru a pregati mesele acasa si nu recurg la alimente semipreparate.

Acestia nu au obiceiul de a manca carne procesata, iar evitarea acesteia ar putea reduce riscul de afectiuni severe cu 20%, potrivit unor studii recent realizate in SUA.

Evita sucurile dietetice

Persoanele cu cea mai buna sanatate evita sucurile dietetice, deoarece acestea au multi indulcitori artificiali periculosi!

O persoana cu adevarat sanatoasa are o rutina zilnica echilibrata, care pentru mentinerea sanatatii, mananca o cantitate suficienta de acizi grasi omega-3 in fiecare zi: seminte de in, canepa si chia, peste gras salbatic, somon si sardine. In cazul in care doresti sa ai parte de o sanatate excelenta, este important sa mentii viata simpla si sa iti simplifici rutina de fiecare zi.

Persoanele mai sanatoase au idee cum sa faca fata stresului si sa il elibereze atunci cand este necesar, astfel incat sa nu se acumuleze in organism.

Apeleaza la legume

Potrivit nutritionistilor citati de Care2.com, legumele sunt importante pentru sanatatea generala. Este important sa consumi intre cinci si noua portii de legume pe zi. In plus, aportul adecvat de fibre alimentare favorizarea un sistem digestiv sanatos si previne constipatia.

Trebuie sa va obisnuiti sa cititi cu atentie etichetele produselor la orice cumpara si sa va axati pe nutrientii pe care ii furnizeaza alimentele. Exista momente cand curele de slabit pur si simpu nu functioneaza, asa ca este mai bine sa aveti un stil echilibrat de viata plin de nutritie excelenta, multa miscare, somn de calitate si ingrijire corporala de calitate.

Oamenii cu cea mai buna sanatate evita sucurile dietetice, deoarece acestea au multi indulcitori artificiali periculosi. O persoana sanatoasa va evita tot timpul la masa aromele, colorantii si alte ingrediente false si nenaturale din alimentele lor si produsele lor de ingrijire corporala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum iti pastrezi sanatatea cat mai mult timp prin evitarea anumitor obiceuri

Lasă un răspuns