Cea mai eficienta bautura pentru detoxifierea ficatului si slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: ananas, artar, bautura, celulita, legume, menta, miere, sirop, smoothie, suc

In cazul in care ti-ai propus sa mai pierzi in greutate, exista cateva bauturi foarte indicate pentru corpul tau, care au darul de a te detoxifia si de a-ti aduce un surplus de energie.

De pilda, smoothie-urile verzi pot reprezenta o alegere ideala daca vreti sa scapati de cateva kilograme. Daca vei consuma batura de mai jos timp de o luna vei reusi sa slabesti 4-5 kg, sa iti pui la treaba ficatul, sa alcalinizezi sangele, precum si sa diminuezi celulita.

Detoxifierea ficatului si slabire

Detoxifierea ficatului si slabire

Aceasta bautura delicioasa poate topi foarte rapid grasimea nedorita!

Aveti nevoie ca si ingrediente de o banana sau un fruct de mango, pere, mere, de sucul de la o lamaie, cateva frunze de menta sau o lingurita de menta uscata, ¼ lingurita pudra de vanilie, doua maini de spanac, salata verde, stevie, o lingura miere sau sirop de artar, dar si doua lingurite rase de spirulina.

Ca sa va preparati un amestec consistent, va trebui ca sa puneti toate aceste ingrediente intr-un blender cu o cana de apa si sa mixezi pana obtii o pasta cremoasa. In cazul in care nu va place consistenta, deoarece aceasta este mai groasa, puteti sa diluati amestecul cu apa. In plus, va trebui sa consumati aceasta bautura pe toata durata zilei.

Slabire si detoxifiere cu ananas

Expertii sunt de parere ca an alt truc pentru a combate celulita si pentru a slabi este sa mancati una sau doua felii de ananas chiar inainte de fiecare masa. Se stie ca ananasul arde grasimile si combate retentia de apa, fiind bogat in antioxidanti, care ajuta la protectia organismului de radicali liberi si cresc imunitatea.

Ananasul con­tine enzime care dizolva protei­nele provenite din mancare, deci ajuta la digestie. El se poate consuma sub forme diverse: proaspat, conservat, inghetat, suc, sirop sau tras in zahar. Health24.com arata ca o cana plina cu ananas bucati, crud, contine doar 76 de calorii si tine de foame mult timp.

Sucul de ananas este cea mai simpla forma in care poti profita de efectele de slabire ale ananasului. Trebuie sa fii atent sa nu bei prea mult suc pe parcursul zilei, pentru ca poate avea puternice efecte purgative.

Expertii spun ca un surplus de vitamina C este perfect in ca­zuri de raceala sau temperatura mai mare si il poti lua din su­cul de ananas.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cea mai eficienta bautura pentru detoxifierea ficatului si slabire

Lasă un răspuns