Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 10, 2015

Dieta in functie de profilul tau hormonal

Publicat pe 10 iun. 2015 at 1:03am

Una dintre cele mai des folosite cure de slabit este dieta in functie de profilul hormonal. Aceasta dieta a fost creata de medicul Pierre Nys, endocrinolog si nutritionist.

Expertul spune ca prin intermediul dietei in functie de profilul hormonal va asigurati o diminuare in greutate de circa 2-8 kg intr-o luna. Pierre Nys sustine ca oamenii au parte de 3 tipuri de dereglari, respectiv 3 profiluri hormonale: insulinic, leptinic si stresat.

Iata care sunt caracteristicile fiecaruia dintre ele, alimentele interzise si cele…

Sursa inflamatiilor si consecintele acestora pentru sanatatea ta

Publicat pe 10 iun. 2015 at 1:01am

Exista situatii cand este posibil sa te inrosesti de la orice fel de inteapatura a unui tantar, acesta fiind un semn al unei inflamatii, respectiv un raspuns al corpului la diverse infectii si leziuni.

Medicii sunt de parere ca inflamatia acuta ca aceasta, dureaza, de obicei, doar cateva ore sau zile. Referitor la inflamatia cronica, exista riscul aparitiei multor boli, printre care cele de inima, diabet, artrita si chiar Alzheimer.

Anticonceptionalele si inflamatiile

Expertii spun ca in cazul in care iei pastile anticonceptionale, risti sa te confrunti cu anumite inflamatii, spre deosebire de femeile care nu iau astfel de…