Virusul marin care iti afecteaza inteligenta0 Comments

Publicat in:
Etichete:corp, inteligenta, mediu marin, oameni, virus, viteza, vizual

Oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din Nebraska si Universitatea John Hopkins din Baltimore din SUA au realizat recent niste teste si au observat ca un virus afecteaza capacitatea intelectuala a oamenilor. Expertii americani sustin ca virusul traieste in mediul marin si provine din alge, iar el poate sa infecteze creierul, asa ca ii poate face pe oameni mai putin inteligenti.

Virus marin - inteligenta

Virus marin - inteligenta

Acest virus poate sa afecteze in mod nociv functiile cognitive si constientizarea spatiala, mai spun savantii din SUA. Virusul se mai numeste ATCV-1 si se trage din mediul unor alge verzi care traiesc in lacuri cu apa dulce.

Pana in urma cu cativa ani, cercetatorii considerau ca acesta nu se transmite la om. Conform Health.com, savantii au descoperit virusul in corpul a peste 44% din pacientii testati in cadrul unui studiu care s-a derulat in SUA, pe aproape 100 de subiecti.

Cercetarea a sugerat ca acest clorovirus – ATCV-1 este capabil sa afecteze genele din creier, iar printre acestea se afla inclusiv cele care produc dopamina.

Dopamina reprezinta un hormon vital care influenteaza memoria, constientizarea spatiala, emotiile si chiar si placerea.

In corpul uman traiesc milioane de virusuri pe care de abia acum savantii incep sa ii studieze!

Persoanele care sunt afectate de virusul ATCV-1 au obtinut rezultate mai putin bune atunci cand au fost supuse la anumite teste care masoara viteza si acuratetea procesarii vizuale.

In plus, persoanele infectate cu virusul au obtinut si rezultate mai slabe la testele care masoara atentia.
Sursa citata mai scrie ca acest virus nu pare sa fi afectat doar inotatori sau pasionati ai sporturilor nautice, susceptibili sa fi intrat in contact cu algele. Clorovirusul poate afecta corpul uman care il poarta de multa vreme, atata numai ca medicii nu l-au descoperit pana acum.

Profesorul Robert Yolken, de la Facultatea de Medicina Johns Hopkins spune ca in corpul uman traiesc milioane de virusuri pe care de abia acum oamenii de stiinta incep sa ii studieze.

Cercetarea a fost publicata in Proceedings of the National Academy of Sciences, iar expertii au anuntat ca anul viitor vor fi demarate ample studii pe aceasta tema in SUA.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 23.35 RONPlantextrakt polygemma nr.16 - plamani 50ml flacon plantextrakt


Plantextrakt polygemma nr.16 - plamani 50ml
Respiratorii, Astm Boronsic, Bronsita, Catar nazal, faringian, bronsic,Tabagism

emfizem pulmonar, astm bronsic, PlantExtrakt, plamani, POLYGEMMA,bronsita, capacitate respiratorie

Produs de: PlantExtrakt
Susţine activitatea pulmonară

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Alun, muguri de Castan comestibil si mlădiţe de Mur

Actiune:
-Ajută la refacerea elasticităţii ţesutului pulmonar
-Creşte capacitatea respiratorie
-Stimulează eritropoieza
-Efect antispastic, antiinflamator şi cicatrizant la nivel pulmonar
-Susţinere pulmonară a fumătorilor şi a persoanelor expuse la noxe respiratorii.

Compozitie:
-Extractul gemoterapic din muguri de Alun este antiscleros cu acţiune pe ţesutul pulmonar, ajutând la refacerea elasticităţii acestuia, cu recomandare în emfizem pulmonar, scleroză  pulmonară, astm bronşic, bronşite cronice; mare detoxifiantal organismului - acţiune de eliminare a cataboliţilor toxici la nivel respirator, recomandat pentru susţinerea pulmonară la fumători şi persoane expuse la noxe respiratorii profesionale.
-Extractul din mlădiţe de Mur este antiscleros, creşte capacitatea respiratorie, util şi în faza de fibroscleroză a parenchimului pulmonar
-Extractul din muguri de Castan comestibil are o acţiune de reechilibrare hidrică a organismului, ajută la ameliorarea circulaţiei venoase, capilare şi limfatice şi are efect antispastic (dovedit în tusea spastică).

Administare:
La adult se recomandă administrarea a 2 ml de 3 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese – cure de 1-2 luni, repetate la nevoie.

Prezentare: 50ml
[...] 

Link-uri Sponsorizate

Virusul marin care iti afecteaza inteligenta

Lasă un răspuns