Produse din natura folosite foarte des pentru infrumusetare0 Comments

Publicat in:
Etichete: acai berry, cafeina, fata, femei, fructe, frumusete, Goji, infrumusetare, natura, produse naturale, ten, vitamine

Printre cele mai utilizate ingrediente naturale pentru tehnici de infrumusetare a femeilor se afla cafeina, turmericul, goji si uleiul de argan.

Produse naturale infrumusetare

Produse naturale infrumusetare

Produse naturale infrumusetare: Cafeina

Cafeina se foloseste pentru stimularea sistemului nervos central.

Ea are capacitatea de a contracta vasele de sange, tratand astfel cearcanele, rozaceea si chiar celulita.

Produse naturale infrumusetare: Ceaiul alb

Ceaiul alb contine si el mai multi antioxidanti decat cel verde. Potrivit Care2.com, ceaiul alb este mult mai eficient, mai ales in lupta pielii cu radicalii liberi si se utilizeaza ca si un antioxidant. Se gaseste in cleansere, creme hidratante si chiar seruri pentru tratament facial.

Produse naturale infrumusetare: Curcumina

O alta substanta care se foloseste in astfel de tehnici este cae denumita curcumina si se gaseste in radacina turmericului. Aceasta substanta poate actiona ca anti-inflamator si antiseptic si poate bloca reactia care cauzeaza pigmentarea inestetica a pielii si este foarte eficienta in lupta cu acneea.

Produse naturale infrumusetare: Uleiul de argan

Uleiul de argan este apreciat drept cea mai bogata sursa naturala de vitamina E. Acesta contine 80% de acizi grasi si a fost utilizat inca din vechimea istoriei pentru a mentine frumusetea femeilor marocane. Acest tip de ulei poate sa regenereze si sa hidrateze atat pielea cat si parul.

Produse naturale infrumusetare: Acai Berry

Fructele de acai berry, care provin din Amazon, au in continutul lor antioxidanti aminoacizi si uleiuri esentiale omega, fibre si proteine. Acest fruct reprezinta un adevarat aliat impotriva timpului si a imbatranirii pielii.

Produse naturale infrumusetare: Goji

Fructele de goji se trag din zona muntilor Himalaya si sunt cunoscute pentru ca pot sa lupte cu radicalii liberi si sa ajute sistemul imunitar. Goji se poate regasi la o analiza atenta in multe produse cosmetice de ingrijire si chiar si in parfumuri, avand un miros dulce.

Produse naturale infrumusetare: Baobabul

Baobabul este si el foarte bogat in riboflavina, niacina si vitaminele A, C, D, E. Acesta are niste proprietati impotriva imbatranirii uimitoare si se gaseste in produse de ingrijirea a tenului, insa si a parului sau in produse exfoliante.

Produse naturale infrumusetare: Fructele de padure

Fructele de padure de tipul afinelor sunt si ele folosite in tehnicile de infrumusetare a reprezentantelor sexului frumos, deoarece sunt bogate in aminoacizi, vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Lupta cu succes cu imbatranirea pielii si au un rol important in mentinerea si refacerea elasticitatii ei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Produse din natura folosite foarte des pentru infrumusetare

Lasă un răspuns