Cum se efectueaza masajul tibetan cu miere de albine?Un comentariu

Publicat in:
Etichete: beneficii, celulita, corp, masaj, masaj tibetan, miere de albine, natural, remediu, rezultate

Inca din timpuri indepartate, mierea a fost utilizata pentru terapie si pentru a trata diferite rani, afectiuni sau probleme de natura medicala, ca urmare a numerosilor nutritienti si a vitaminelor pe care le contine. Pe langa tratamentele interne, tibetanii au descoperit ca o pot folosi si extern si in acest fel a luat nastere masajul cu miere.

Masajul cu miere

Masajul cu miere

Masajul cu miere – rolul masajului cu miere

Rolul masajului cu miere este acela de a ajuta corpul sa se fortifice si de a pierde in greutate. Specialistii au observat in timpul unor teste realizate la Universitatea din Shanghai, China, ca aceasta reprezinta o metoda perfect sanatoasa, ea dand rezultate spectaculoase daca este practicata corect.

De aceea, in cazul in care vreti sa incercati altceva din punct de vedere al curelor de slabire, este bine sa apelati si la masajul cu miere! Daca va intereseaza, puteti practica acasa acest tip de masaj, asa ca veti avea nevoie de miere naturala, fara aditivi alimentari.

Masajul cu miere – Cat si cum

Pentru a fi mai lejer de folosit, puteti amesteca mierea cu cateva lingurite cu ulei esential de lamaie, portocala sau eucalipt. Pentru a obtine rezultate vizibile aveti nevoie de circa 15 sedinte de masaj, efectuate o data la doua zile. Trebuie sa stiti ca mierea poate fi aplicata doar pe zonele cu probleme sau pe tot corpul, iar masajul anticelulitic trebuie sa dureze intre un sfert de ora si circa 20 de minute.

Odata cu inaintarea in varsta, celulita devine mult mai evidenta, din cauza ca pielea isi pierde elasticitatea!

Expertii ne anunta ca, in cazul in care va propuneti sa slabiti in acest mod, trebuie sa va masati circa 60 de minute si pe spate si pe talpi.

Initial, va trebui sa incepeti cu masarea talpilor, apoi sa continuati cu masarea abdomenului, a sanilor si a bratelor, iar la final este necesar sa faceti un dus si aplicati o crema hidratanta. Imediat dupa fiecare sedinta de masaj, efectuata energic si corect, puteti pierde doi-trei centimetri, spun specialistii.

Masaj cu miere pentru celulita

Daca va propuneti sa scapati de celulita inestetica, trebuie sa stiti ca menirea unei bune hidratari poate reprezenta o metoda foarte buna de prevenire. Pe de alta parte, s-a constatat ca eficienta maxima in tratarea celulitei o au tratamentle cu laser sunt singurele cu adevarat eficiente. In plus, daca veti dormi suficient, atunci veti avea parte de un remediu natural pentru celulita.

Trebuie sa mai stiti ca reprezentantele sexului frumos care sunt fumatoare au celulita mult mai vizibila si mai complicat de tratat si vindecat decat cele care nu fumeaza.

De asemenea, tineti cont de faptul ca zatul de cafea este foarte eficient folosit ca exfoliant si mai mult, acesta este ieftin si destul de usor de procurat.

Nu uitati ca bronzul nu ascunde celulita, iar cand acesta va disparea, celulita este mult mai evidenta din cauza ca razele UV deterioreaza pielea. Trebuie sa stiti ca odata cu inaintarea in varsta, celulita devine mult mai evidenta, din cauza ca pielea isi pierde elasticitatea.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se efectueaza masajul tibetan cu miere de albine?

Un comentariu

  1. Calita

    Va multumesc tare mult .

Lasă un răspuns