Cum poti lua in greutate daca esti prea slaba?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura, dieta, fructe uscate, grame, ingrasare, kilograme, medie, mese, sanatos, slaba, zilnic

Desi multe reprezentante ale sexului frumos isi doresc sa scape de kilogramele acumulate in plus, iata ca exista si femei care vor sa mai puna cateva kilograme deoarece sunt prea slabe. Exista cateva metode prin intermediul carora poti sa iei in greutate fara sa mananci in mod nesanatos si fara sa apelezi la metode nerotodoxe.

Cum ma ingras

Cum ma ingras

Cum ma ingras: Alimente sanatoase

Este bine sa te concentrezi pe alimente sanatoase, bogate in vitamine, minerale, nutrienti si calorii. Trebuie sa consumi alimente precum iaurtul, fructele, nucile si grasimi sanatoase, recomanda nutritionistii.

Cum ma ingras: Cate mese pe zi

De asemenea, tine cont ca va trebui ca pe langa mesele principale, sa ai parte de gustari, deoarece aceste reprezinta un moment important al luarii in greutate. Va fi nevoie sa mananci de sase ori pe zi, mese care contin proteine, amidon, cruditati si grasimi sanatoase, spun nutritionistii.

Expertii de la de la American Institute for Cancer Research spun ca la o masa poti manca un sandvis cu paine din cereale integrale, curcan, rosii si un smoothie de fructe. In cazul in care vei manca des, poti lua in medie 250-500 grame pe saptamana. De aceea, sportivii care vor sa ia in greutate trebuie sa adauge in alimentatie suficiente calorii si proteine pentru a se asigura ca vor pune kilograme acolo unde este nevoie.

Atletii ar trebui sa aiba parte de gustari precum batoane bogate in proteine, ciocolata cu lapte, slaba in grasimi, sau un shake cu proteine imediat dupa ce au terminat antrenamentul, pentru a oferi muschilor energia necesara.

Cum ma ingras: Inainte de sulcare

Este bine ca acestia sa consume inainte de culcare un snack bogat in calorii, alimente sau bauturi, in care sa adauge 2 linguri de zer.

Este indicat ca inainte de a manca alimentele tale preferate sa faci un pic de sport, dar sa nu uiti sa adaugi condimente si plante aromatice pentru a spori aroma. Specialistii sunt de parere ca lichidele iti pot da senzatia de satietate, asa ca este necesar sa le consumi la distanta de masa.

Mananca cat mai des alimente precum nucile, alunele, semintele, untul de arahide, untul de migdale, avocado, humusul si uleiul. Toate acestea sunt surse bogate in grasimi sanatoase, calorii si nutrienti.

Cum ma ingras: Grasimile animale

Trebuie sa stii ca multe din grasimile animale pot da corpului un aport de nutrienti si calorii, insa contin si grasimi saturate care cresc colesterolul. Trebuie sa combini branza cu fructe si biscuiti din cereale integrale pentru un plus de proteine, calorii, calciu si vitamina D. Bineinteles, poti sa inlocuiesti o masa cu un smoothie in care adaugi fructe, lapte pudra sau tofu pentru a mari numarul caloriilor, recomanda expertii in domeniul nutritiei de la American Institute for Cancer Research.

Nu uita sa mananci zilnic un pumn de nuci sau foloseste-le in salate, supe, in combinatie cu iaurt grecesc, care este destul de bogat in proteine. Trebuie ca fructele uscate sa le consumi in salate, iaurt sau combinate cu cereale si nu uita sa combina cartofii cu ulei, lapte, branza, legume si fasole.

In cazul in care iti place sa mergi la pizzerie sau la fast-food, ar fi bine sa alegi numai pizza cu branza sau un sandvis cu carne usoara.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti lua in greutate daca esti prea slaba?

Lasă un răspuns