Alimente pentru scaderea grasimii abdominale0 Comments

Publicat in:
Etichete: diete, experti, grasime abdominala, patrunjel, scoala, slabire, studiu, SUA, vitamine

Cei care au tendinta de a lua in greutate si care au grasime abdominala in exces sunt mult mai predispusi la pierderi de memorie fata de persoanele care au abdomenul plat.

Grasimea abdominala: Ultimele studii

Savantii spun ca au descoperit de ce se intampla acest lucru. Potrivit BBC, exista date care arata ca ficatul si hipocamp, zona memoriei din creier, folosesc aceeasi proteina, denumita PPARalpha.

Alimente pentru scaderea grasimii abdominale

Alimente pentru scaderea grasimii abdominale

Aceasta proteina ajuta organele sa functioneze cat mai optim. De asemenea, ficatul are nevoie de ea mai ales pentru a scapa de grasimile abdominale, iar hipocampul ca sa poata procesa amintirile.Pentru cei care au o cantitate crescuta de grasime in abdomen, ficatul lucreaza la capacitate maxima pentru a metaboliza grasimea.

In cadrul acestui proces, foloseste rezervele de PPARalpha necesare creierului, arata o cercetare realizata de expertii din cadrul Centrului Medical al Universitatii Rush, din Chicago, citat de „Scientific American“.

Un studiu realizat in urma cu cativa ani, in 2010, de savantii de la Scoala de Medicina a Universitatii Boston, SUA, a realizat o alta legatura intre cantitatea de grasime abdominala si reducerea in dimensiuni a creierului in momentul inaintarii in varsta.

Totusi, noua cercetare da si o posibila explicatie pentru acest lucru, respectiv specialistii apreciaza ca este nevoie de cercetari ulterioare care sa ne arate cum am putea mentine constant nivelul proteinei PPARalpha in creierul uman, chiar si in conditiile unui efort suplimentar din partea ficatului.

Alimente recomandate

Expertii sunt de parere ca prima solutie ar fi reducerea grasimii abdominale.

Printre alimentele care te ajuta sa scapi de grasimea din jurul abdomenului se afla oul fiert tare cu salata verde sau salata de varza cruda.

Aceasta combinatie se poate prepara foarte lejer si aduce beneficii deoarece are multe fibre, responsabile cu topirea stratului adipos, iar proteinele din ou te tin satul mai mult timp. In cazul in care vei amesteca patrunjel proaspat si un strop de ulei de masline si putin suc de lamaie, ai vitamina C asigurata, precum si necesarul de acizi grasi care te ajuta la slabit.

Crackersii combinati cu pasta de peste si castravete au un mare continut de fibre si sunt indicati pentru orice cura de slabire sanatoasa.

Potrivit nutritionistilor, in cazul in care vei pune peste ei o crema de peste afumat sau ton, vei avea parte de o gustare delicioasa si hranitoare, care are efecte asupra grasimii abdominale.

Castravetele vine cu fibrele necesare, dar contribuie si la efectul de racorire. Trebuie sa tii cont de faptul ca aceste gustari care topesc grasimi sunt ideale in cursul dietelor, sunt binevenite in cadrul unui plan alimentar sanatos, nu sunt scumpe deloc si le poti gasi lejer, sunt usor de preparat si sunt foarte gustoase.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente pentru scaderea grasimii abdominale

Lasă un răspuns