Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai, 2015

Alimente care te ajuta sa-ti mentii greutatea

Publicat pe 28 mai 2015 at 1:03am

Printre alimentele care trebuie sa fie consumate in cazul in care va propuneti sa mai pierdeti din greutatea corporala sau sa va mentineti la greutatea la care ati ajuns se afla branza, migdalele, ardeii iuti si ceaiul verde. Expertii din cadrul Institutului American de Nutritie sunt de parere ca femeile care consuma in fiecare dimineata o bucatica de branza nu iau asa de mult in greutate fata de cele care nu apeleaza la acest truc.

Alimente pentru mentinerea greutatii: Ricotta

Nutritionistii sustin ca un aliment foarte sarac in calorii este…

Cum poti lua in greutate daca esti prea slaba?

Publicat pe 27 mai 2015 at 1:03am

Desi multe reprezentante ale sexului frumos isi doresc sa scape de kilogramele acumulate in plus, iata ca exista si femei care vor sa mai puna cateva kilograme deoarece sunt prea slabe. Exista cateva metode prin intermediul carora poti sa iei in greutate fara sa mananci in mod nesanatos si fara sa apelezi la metode nerotodoxe.

Cum ma ingras: Alimente sanatoase

Este bine sa te concentrezi pe alimente sanatoase, bogate in vitamine, minerale, nutrienti si calorii. Trebuie sa consumi alimente precum iaurtul, fructele, nucile si grasimi sanatoase, recomanda nutritionistii.

Cum ma ingras: Cate mese pe…

Produse din natura folosite foarte des pentru infrumusetare

Publicat pe 27 mai 2015 at 1:01am

Printre cele mai utilizate ingrediente naturale pentru tehnici de infrumusetare a femeilor se afla cafeina, turmericul, goji si uleiul de argan.

Produse naturale infrumusetare: Cafeina

Cafeina se foloseste pentru stimularea sistemului nervos central.

Ea are capacitatea de a contracta vasele de sange, tratand astfel cearcanele, rozaceea si chiar celulita.

Produse naturale infrumusetare: Ceaiul alb

Ceaiul alb contine si el mai multi antioxidanti decat cel verde. Potrivit Care2.com, ceaiul alb este mult mai eficient, mai ales in lupta pielii cu radicalii liberi si se utilizeaza ca si un antioxidant. Se gaseste in cleansere, creme hidratante si chiar…

De ce se ingrasa femeile

Publicat pe 24 mai 2015 at 1:03am

Datele statistice arata faptul ca femeile pana la varsta de 45 de ani tin cam 60 de cure de slabire, iar multe dintre acestea au drept factor cauzator prezenta sau absenta barbatilor in viata lor. Expertii spun ca, in cazul femeilor, greutatea lor corporala variaza deoarece este asociata cu starea de bine din relatia de cuplu sau chiar de lipsa partenerului.

Potrivit Care2.com, peste 50% dintre femei iau in greutate in timp ce sunt implicate in relatii cel putin satisfacatoare, daca nu chiar fericite, insa acelasi…

Sfaturi de frumusete care iti fac mult rau

Publicat pe 24 mai 2015 at 1:01am

Multe femei ar da orice pentru a isi mentine frumusetea intacta cat mai mult timp. Exista numeroase sfaturi si recomandari in acest sens, insa deseori unele dintre acestea sunt eronate, nu tocmai potrivite.

Sucul de lamaie

Se spune ca ar trebui sa utilizezi suc de lamaie, deoarece acesta reprezinta un tonic pentru orice ten.

Cu toate acestea, in cazul in care ai tenul uscat, sucul de lamaie iti dauneaza, el fiind un astringent si antibacterian, fiind indicat persoanelor cu tenul gras.

Daca vrei…