Top 30 de evenimente foarte stresante din viata noastra0 Comments

Publicat in:
Etichete:activitati, evenimente, punctaj, stres, stresante, viata

Lista evenimentelor stresante din viata

Iata lista cu cele mai stresante evenimente din viata unui om si punctajul aferent. Acest punctaj iti va arata ce influenta are activitatea respectiva in modul in care este afectat organismul uman de factorul stres:

Top evenimente stresante

Top evenimente stresante

 1. Decesul partenerului 100
 2. Divort 73
 3. Separarea de partener 65
 4. Executarea unei pedepse la inchisoare 63
 5. Decesul unui membru apropiat al familiei 63
 6. Propria imbolnavire sau ranire 53
 7. Casatoria 50
 8. Concedirea de la locul de munca 47
 9. Reimpacarea cu partenerul 45
 10. Pensionarea 45
 11. Schimbare in starea de sanatate a membrilor familiei 44
 12. Sarcina 40
 13. Probleme sexuale 39
 14. Adaugarea unui nou membru in familie 39
 15. Schimbari la locul de munca 39
 16. Schimbari financiare 38
 17. Moartea unui prieten apropiat 37
 18. Schimbarea de cariera 36
 19. Schimbare in numarul certurilor cu partenerul/partenera 35
 20. Datorii financiare 31
 21. Prescrierea unui credit bancar 30
 22. Modificarea indatoririlor de serviciu 29
 23. Plecarea copilului de acasa 29
 24. Necazuri cu rudele/socrii 29
 25. O victorie personala importanta 28
 26. Partenerul incepe sau incheie un job 26
 27. Inceperea sau terminarea scolii 26
 28. Schimbari in conditiile de locuit 25
 29. Schimbari ale obiceiurilor personale 24
 30. Necazuri cu seful la lucru 23

Cand simti stresul, inima ta incepe sa bata mai rapid, incepi sa transpiri, simti un val de energie iar mai apoi te simti obosit. Nu orice stres este rau. El sporeste nivelul energetic al corpului si ii poate ajuta pe oameni sa se concentreze si sa isi realizeze sarcinile. Totusi, prea mult stres iti poate afecta sanatatea.Te poti agita prea tare si apoi sa iti vina foarte greu sa te relaxezi. Corpul tau ramane intr-o stare de tensiune, iar aceasta stare, daca se prelungeste, poate sa conduca la probleme fizice.

Diverse tipuri de boli au fost corelate cu stresul. Acestea includ bolile stomacului si intestinelor. In plus, stresul prelungit poate sa ii slabeasca organismului capacitatea de a contracara anumite afectiuni. Boli felurite, de la raceala pana la cancer, pot sa fie afectate de stres.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 70.00 RONGoldnutrition clinical ecoreuma ativo 60 cpr buc econutraceuticos


Goldnutrition clinical ecoreuma ativo 60 cpr buc econutraceuticos
Supliment alimentar.

Cutie cu 60 comprimate filmate (Greutate neta 78,12 Gr).Mod de utilizare: Se recomanda cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, preferabil intre mese.Actiuni: reface mobilitatea articulatiilor, asigurand integritatea si duritatea acestora si impiedicand patrunderea focarelor de inflamatie in tesutul cartilaginos; opreste degenerarea cartilajului si faciliteaza regenerarea tesuturilor distruse si formarea cartilajului nou; imbunatateste functia articulatiilor si reduce durerea; ajuta la mentinerea fluidului natural de lubrifiere in articulatii si cartilaje; reduce rigiditatea si umflarea articulatiilor.Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu utilizati in timpul sarcinii sau alaptarii, precum si in cazul tratamentelor cu anticoagulante-antitrombotice (Warfarina) sau cu antidiabetice orale. Contine ingrediente pe baza de crustacee. A se administra cu prudenta in caz de diabet sau hemofilie. Compozitie/ cpr.: sulfat de glucozamina - 500 mg, sulfat de condroitina - 350 mg, maltodextrina (agent de incarcare),  extract de Boswellia (Boswellia serrata), cu 65% acid boswellic - 150 mg, fosfat tricalcic (antioxidant), stearat de magneziu vegetal (antiaglomerant).Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.Importator si distribuitor:  PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net


Produs notificat de SNPMAPS (nr. AA5181/2011).

 
  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Top 30 de evenimente foarte stresante din viata noastra

Lasă un răspuns