Cum sa slabesti cat vrei in circa 30 de zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa, cina, diete, mic dejun, morcovi, oua, pranz, retete

Exista multe cai de a scapa de grasimea adunata in jurul abdomenului, insa nutritionistii sunt de parere ca este decisiv ceea ce obisnuiti sa mancati in fiecare zi, la fiecare masa. Nutritionistii spun ca exista diete care te pot scapa de kilogramele in plus in circa o luna de zile, asa ca poti avea abdomenul plat la care visezi de ceva timp si nu stii cum ar trebui sa procedezi in acest sens.

Trebuie doar sa ai grija la ce mananci. Iata ce recomanda nutritionistii in acest sens.

Dieta de 30 de zile

Dieta de 30 de zile

Va trebui sa mergi la cumparaturi si ai grija sa pui în cos aceste alimente: carne de pui, carne de curcan, oua, orez brun, fulgi de ovaz, legume cu frunze verzi, mere, fructe de padure proaspete sau congelate, ananas, ghimbir, nuci, alune, migdale, caju, seminte de in.

Potrivit Care2.com, specialistii sustin ca daca vrei un abdomen plat trebuie sa elimini balonarea si constipatia. Pentru asta ai nevoie în fiecare dimineata de un cocktail cu multe fibre si enzime digestive.

Acest amestec va contine: o ceasca cuburi de ananas, o jumatate de para feliata, o lingurita ghimbir ras, o lingurita seminte de in, o ceasca de apa. Portalul Care2.com scrie ca aceste ingrediente se aseaza impreuna în blender si se amesteca pana se formeaza un suc mai gros. Este modul ideal de a-ti demara ziua, spun expertii in nutritie.

Daca vei utiliza alimentele mentionate iti poti crea propriul meniu. Pentru micul dejun, va trebui sa amesteci o ceasca fulgi de ovaz cu opt nuci, 8 fructe de padure si o cantitate suficienta de apa.

Poti adauga scortisoara pentru mai mult gust. Poti folosi si o omleta din patru albusuri de ou, 2 ciuperci champignon, o ceapa verde si in jur de 50 grame carne de pui sau de curcan, care a fost taiata in prealabil in cubulete.

In cazul mesei de seara apeleaza la circa 100 grame carne curcan si o ceasca legume taiate cubulete si fierte!

Pentru pranz 1 foloseste circa 100 grame carne de pui la cuptor condimentata dupa gust si un bol de salata. Poti manca si o shaorma invelita in salata, care sa contina aproximativ 100 grame carne de curcan taiata cubulete, ceapa, felii de rosie si castravete, o lingura ulei de masline.

Specialistii spun ca se amesteca bine toate ingredientele într-un bol, apoi se asaza pe frunza de salata care se ruleaza.

In cazul mesei de seara apeleaza la circa 100 grame carne curcan si o ceasca legume taiate cubulete si fierte. Se poate adauga pentru mai mult gust un sos din iaurt cu sare, usturoi sau ceapa.

Varianta a doua este aceea care contine 100-150 grame peste fiert in apa cu usturoi, felii de lamaie si condimente plus legume fierte: mazare, dovlecel si morcovi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum sa slabesti cat vrei in circa 30 de zile

Lasă un răspuns