Dieta cu varza si orez – slabesti 7 kg in 14 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: cure de slabire, dieta, diete, diete de slabit, meniu, orez, principii, varza

Varza poate fi considerata un adevarat medicament naturist. Din cele mai vechi timpuri, acest aliment minune a fost recomandat in peste 100 de afectiuni ale organismului, inclusiv cancer.

Orezul este cel mai consumat aliment din lume si are si el numeroase beneficii, precum reducerea tensiunii arteriale, reducerea colesterolului sau o digestie usoara.

Dieta cu varza si orez

Dieta cu varza si orez

Bazandu-ne pe aceste calitati ale celor 2 alimente, iti recomandam o dieta de slabire bazata exclusiv pe varza si pe orez.

Cat dureaza

Dieta cu varza si orez dureaza 2 saptamani si promite o slabire de pana la 7 kg, insa este indicat ca dupa cele 2 saptamani sa continui sa ai o alimentatie sanatoasa, pentru a mentine kg date jos si a evita efectul yoyo.

Meniu dieta cu varza si orez

Dieta cu varza si orez nu presupune un meniu propriu zis, ci doar respectarea catorva alimente in cele 2 saptamani.

In prima saptamana, ai voie sa consumi numai alimente bazate pe varza si orez. O zi vei consuma varza, o zi vei consuma orez. Varza se poate consuma atat cruda, sub forma de salata, fara ulei si sare, cat si in supa, combinata cu ceapa, morcovi, telina, patrunjel si ardei. De asemenea, nici supa nu trebuie sa contina urei si sare.

Orezul se va consuma fiert si poate fi condimentat, insa nu cu sare si ulei.

In cele 7 zile, poti bea lichide precum ceai de soc, ceai de papadie, ceai de sunatoare (mod de preparare), ceai verde, apa plata sau cafea fara zahar. Este indicat sa bei minim 2 litri de lichide pe zi.

Cea de-a 2-a saptamana poti reveni la un regim normal, insa trebuie sa respecti anumite principii pe care este indicat sa le extinzi si in urmatoarele saptamani.

Reguli in dieta cu varza si orez

  1. Nu trebuie sa mananci niciodata dupa ora 18:00. Daca iti este foame, poti rontai un mar sau un morcov si poti bea ceai de plante.
  2. Dupa fiecare masa este indicat sa bei o cana cu ceai si cu 2 lingurite de otet de mere;
  3. Incearca sa nu mananci paine, sau daca o faci, inlocuieste-o cu cea intermediara sau cu painea graham;
  4. Evita alcoolul, dulciurile, sucurile acidulate si prajelile, sunt extrem de nesanatoase si pe langa deteriorarea sanatatii, mai si ingrasa;
  5. Poti manca fructe si legume proaspete, lactate sau carne slaba, insa este bine sa nu exagerezi.
Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu varza si orez – slabesti 7 kg in 14 zile

Lasă un răspuns