Dieta cu portocale – 2 kg in 2 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: cure de slabire, dieta, diete, diete de slabit, meniu, portocale, principii, reguli

Daca vrei o dieta rapida, care sa te ajute sa dai 2 kg jos in 2 zile, dieta cu portocale este ideala pentru tine. Numarul kg date jos difera foarte mult de perioada in care este tinuta si de organism, insa este o dieta sanatoasa care iti purifica corpul in cele 2 zile in care este tinuta.

Dieta cu portocale

Dieta cu portocale

Portocalele

Portocala este un adevarat medicament natural. Continutul de 90% apa o face ideala in curele de slabire, iar cel de vitamina A, vitamina B, vitamina C, minerale, fibre, fosfor, fier, potasiu, calciu, magneziu sulf si cupru, o recomanda in orice tip de alimentatie.

Portocalele sau sucul de portocale, au un efect detoxifiant asupra organismului, insa ofera si un efect energizant, datorita continutului de potasiu.

Din aceste motive, dieta cu portocale este o dieta foarte apreciata si foarte prezenta in meniurile vedetelor de la Hollywood.

Meni dieta cu portocale

In prima zi a dietei cu portocale, trebuie sa mananci toata ziua doar portocale sau mandarine. La pranz, la micul dejun si seara, poti sa mai mananci cate o felie de paine uscata sau prajita. De asemenea, poti bea sucuri de portocale, combinate cu pere sau capsuni proaspete.

In cea de-a 2-a zi, meniul va fi ceva mai complex:

La micul dejun vei manca o portocala cu o cutie de iaurt fara grasime. Acestea se amesteca intre ele si pot fi stropite cu putin suc de lamaie si apa minerala.

Intre micul dejun si pranz poti lua o gustare care sa fie formata dintr-o portocala.

Pranzul fa consta intr-o salata italieneasca de portocale, formata din 2 portocale, o ceapa rosie, o lingura de ulei de masline, 2 curmale si busuioc. Daca ti se pare ca ceapa are un gust prea puternic, poti sa mai adaugi o portocala.

Intre pranz si cina poti sa mananci din nou o portocala.

Cina va fi formata dintr-o felie de paine cu seminte, cu putin unt si cateva frunze de salata. De asemenea, se mai pot adauga o portocala si o felie de branza cat mai slaba.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu portocale – 2 kg in 2 zile

Lasă un răspuns