2 modalitati eficiente de detoxifiere a organismului0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa cu lamaie, argint coloidal, corp, detoxifiere, ghimbir, grasimi, obicei, toxine

Argintul coloidal

Expertii au constatat ca argintul este un metal cu calitati terapeutice care au fost recunoscute de mii de ani. Potrivit BBC, ionii de argint au efect bactericid, distrug circa 650 virusuri si germeni.

Astfel, argintul ajunge sa fie un foarte bun dezinfectant. Daca te intereseaza, iata ce poti face sa purifici apa pe care o bei, cu ajutorul argintului coloidal.

Detoxifierea organismului cu argint coloidal

Detoxifierea organismului cu argint coloidal

Detoxifiere cu argint coloidal

Intr-un vas de 2l cu apa plata sau de izvor, se adauga 30ml solutie de argint coloidal ionic, concentratie de circa 10mg/l.

Pentru asta va trebui sa utilizati o lingura din lemn pentru a agita usor apa in sens invers acelor de ceas, de 21 de ori. Miscarea va avea ca efect structurarea apei plate din vas, dar si mentinerea ei intr-o forma nealterata pe toata perioada zilei.

Va trebui sa mai adaugati un fir de busuioc si lasati-l in apa din carafa pana la consumarea integrala a acesteia. Trebuie spus ca aceasta planta ofera apei proprietati terapeutice deosebite, energetice si regeneratoare. Aceasta apa de baut poate fi consumata de catre toti membrii familiei in orice anotimp.

Detoxifiere cu lamaie si ghimbir

De asemenea, daca vreti sa va detoxifiati corpul, trebuie sa stiti ca un consum de apa cu lamaie si ghimbir reprezinta unul dintre cele mai sanatoase obiceiuri. Aceasta este cea mai buna metoda de a scapa de toxinele din organism, si de a va pastra silueta, dar si sa aveti mereu un corp hidratat.

Va trebui sa consumati in fiecare dimineata un pahar mare cu apa cu lamaie si ghimbir. Este bine sa puneti intr-o sticla de apa cateva bucatele de ghimbir si putin suc de lamaie, dupa care lasati-o la rece.

Detoxifiere cu lamaie si ghimbir

Detoxifiere cu lamaie si ghimbir

Specialistii spun ca ghimbirul ajuta la reglarea si accelerarea tranzitului intestinal. In plus, uleiurile volatile pe care le contine favorizeaza arderea rapida a grasimilor.

Trebuie sa stiti ca apa cu lamaie si ghimbir controleaza senzatia de foame, relaxeaza tractul intestinal si stimuleaza metabolismul. Ca sa te feresti de constipatie, fa-ti un obicei din a bea cat mai des apa cu lamaie si ghimbir.

Potrivit sursei citate, lamaile contin mult potasiu si vitamina C, elemente esentiale pentru tratarea racelii. Ghimbirul contine compusi care elibereaza sinusurile, calmeaza durerile in gat, revigoreaza organismul si au proprietati anti-inflamatorii.

Una dintre cele mai importante calitati pe care le are apa cu lamaie si ghimbir este aceea ca protejeaza de aparitia unor boli grave, deoarece ghimbirul este foarte eficient in intarirea imunitatii, el luptand impotriva celulelor care produc cancerul colorectal, dar si alte tipuri de cancere.

Expertii ne anunta ca lamaile sunt bogate in antioxidanti care protejeaza celulele de actiunea radicalilor liberi. Apa cu lamaie si ghimbir nu face decat sa tina batranetea si bolile la distanta.

Apa cu lamaie si ghimbir improspateaza respiratia, curata ficatul si intestinele, face tenul mai frumos, scade colesterolul, echilibreaza nivelul pH-ului din organism.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

2 modalitati eficiente de detoxifiere a organismului

Lasă un răspuns