Cel mai nou studiu despre longevitate0 Comments

Publicat in:
Etichete:artere, boli coronariene, inima, longevitate, marea britanie, medici, studiu, viata

In viata unei fiinte umane exista cateva obiceiuri care o pot ajuta foarte mult sa fie longeviva si sanatoasa pana la varste mai inaintate. Potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie si citat de BBC, specialistii sunt de parere ca atat in cazul femeilor cat si al barbatilor, cateva schimbari ale stitului de viata, pot scadea cu 80% riscul decesului.

Expertii sustin ca daca oamenii ar adopta dieta mediteraneeana, ar face sport regulat, si-ar mentine o greutate corporala sanatoase si ar putea renunta la fumat ar fi feriti de boli coronariene si coagularea depozitelor de calciu din arterele inimii.

Studiu longevitate

Studiu longevitate

In acest fel se va putea diminua riscul de aparitie a decesului din orice cauza pe o perioada de 8 ani.

Pentru cercetare, oamenii de stiinta au monitorizat 6.200 de oameni pentru circa 8 ani . Potrivit expertilor, persoanele care au adoptat cele patru comportamente sanatoase au inregistrat o scadere a riscului de deces cu 80 de procente comparativ cu subiectii in randul carora nu s-a intalnit niciunul dintre aceste comportamente.

Initial, participantii au fost supusi analizelor medicale pentru a li se masura nivelurile depozitelor de calciu din arterele inimii. Pe parcursul studiului, specialistii au inregistrat evenimentele cardiace experimentate de subiecti, precum atacuri de inima, dureri in piept, stop cardio-respirator, angioplastie sau decesul provocat de boli coronariene.

Adoptarea acestor patru comportamente sanatoase reduce riscul de aparitie a decesului din orice cauza!

In acest sens, in baza comportamentelor legate de dieta, a exercitiilor fizice, a IMC – indexul de masa corporala si a eventualelor obiceiuri nesanatoase, participantii la studiu au primit scoruri de evaluare a sanatatii de la zero la patru.

BBC mai arata ca din totalul participantilor, doar 2% au primit scor maxim, in timp ce restul au avut parte de note variabile.

Conform opiniei specialistilor, dinte toti factori legati de stilul de viata, s-a constatat ca evitarea fumatului joaca cel mai important rol in reducerea riscului de aparitie a bolilor coronariene si a riscului de deces.

Expertii din Marea Britanie spun ca de fapt, fumatorii, chiar daca adoptau doua sau chiar mai multe obiceiuri sanatoase, tot aveau o rata scazuta de supravietuire, comparativ chiar si cu nefumatorii sedentari sau obezi.

Coordonatorul studiului, Roger Blumenthal, cardiolog si profesor in cadrul Hopkins University School of Medicine a declarat pentru BBC ca totusi, cercetarea sustine ca adoptarea acestor patru comportamente sanatoase reduce riscul de aparitie a decesului din orice cauza, nu numai pe cel provocat de boli de inima.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 259.20 RONZuccari euro2 silice 50ml flacon zuccari vita gmbh


Zuccari euro2 silice 50ml flacon 
Oxigenare celulara
Datorita alimentatiei nu tocmai sanatoase (fast food), lipsei de miscare si a odihnei celulele corpului nostru nu se oxigereaza asa cum ar fi normal pentru a face fata provocarilor repetate la care le expunem zilnic. Oxigenul este un element esential in cadrul functionarii muschilor, creierului, inimii fiind un element vital pentru viata oamenilor.
Lipsa de oxigenare celulara duce la oboseala, dureri de picioare, de cap, de articulatii, la probleme de somn, la pierderea controlului greutatii, toate aceste simptome fiind datorate insuficientei de oxigen si creand dezechilibrul imunitar.
In aerul pe care il respiram, se gaseste un procentaj insuficient de oxigen, existand insa si multe substante nocive.
Oxigenarea celulara ajuta la combaterea radicalilor liberi, pe care oamenii de stiinta ii considera ca fiind precursorii procesului de imbatranire si ai bolilor degenerative (se spune ca actioneaza ca puternici oxidanti).
Actiunile oxigenului (oxigenarii celulare): efect antitumoral, imunostimulator, detoxifiant, hipocolesterolemiant, regenerant, neurotrofic, ajuta la refacera neuronilor, creste randamentul intelectual, imbunatateste metabolismul celular, hepatoprotector. 
Oxigeneaza si alimenteaza celulele tale cu EUR O2-oxigenare (Zuccari) - Incredibila formula care oxigeneaza celulele corpului tau si le alimenteaza, gratie celor 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale si electroliti. Chiar daca esti tanar sau in varsta, pentru a preveni sau imbunatati sanatatea ta si pentru a avea mai multa energie, nu inceta sa iei acest minunat produs, obtinut printr-un proces tehnologic care s-a desfasuratat pe durata a 9 luni.
EurO2 silice beneficii: actioneaza impotriva ridurilor si problemelor pielii, contra imbatrânirii, durerii, opreste hemoragiile interne si externe, diuretic, evita formarea pietrelor in vezica urinara si rinichi, fortifica unghiile si parul, actioneaza impotriva caderii parului, fortifica ligamentele si tesuturile conjunctive, actioneaza impotriva reumatismului si artritei si are efect regenerator si actioneaza impotriva durerii in perioada ce urmeaza dupa efectuarea unor operatii ortopedice. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cel mai nou studiu despre longevitate

Lasă un răspuns