Caracteristicile unei persoane introvertite0 Comments

Publicat in:
Etichete: caracteristici, experti, greu, incredere, introvertite, persoane, psihologi, trasaturi

Persoanele care nu zambesc prea usor, nu au prieteni si nu socializeaza foarte des sunt apreciate drept persoane introvertite. Multi considera ca introvertitii sunt inadaptati din punct de vedere social, insa acestia ascund uneori calitati pe care ei insisi nu stiu ca le poseda.

S-a observat ca persoanele mai introvertite sunt buni ascultatori si pot sa asculta inainte de a vorbi. Expertii sunt de parere ca aceasta strategie le da voie sa intre intr-o conversatie cu mai multa incredere, fara sa se incurce sau sa nu fie siguri de ceea ce spun.

Persoana introverita

Persoana introverita

In plus, introvertitii sunt independenti si nu depind de alte persoane, mai ales ca acestia apreciaza un lucru fara rost ca altcineva sa le gestioneze bunurile materiale. Psihologii sustin ca libertatea le confera incredere, deoarece stiu ca pot depasi orice situatie dificila care poate sa apara.

Daca aveti vreun amic care este mai introvertit, trebuie sa stiti ca o astfel de persoana este foarte concentrata, fiind foarte atenta la limbajul non-verbal, deoarece considera ca, in cele mai multe cazuri, cuvintele reprezinta doar jumatate din poveste.

Health.com scrie ca aceasta abilitate ii ajuta sa evite posibile neintelegeri. Persoanele mai inchise in sine sunt usor de multumit, iar acestia prefera sa ramana acasa pentru a citi cartea favorita in loc sa petreaca o noapte in oras.

Introvertitii sunt niste persoane pe care te poti baza la greu!

Specialistii afirma ca o astfel de atitudine ii ajuta sa economiseasca bani si sa se relaxeze dupa o saptamana stresanta. Introvertitii pot sa observe foarte repede orice schimbare in mediul lor si sunt oameni foarte studiosi, apreciind o informatie ca o sursa de putere. Sunt foarte deschisi si vor sa invete cat mai mult posibil.

Aceasta determinare ii ajuta sa devina experti in diferite domenii de interes.

Introvertitii sunt niste persoane pe care te poti baza, iar daca le-ai facut confidente trebuie sa fii sigur ca la ei va ramane ceea ce le-ai spus. Specialistii in psihologie sustin ca acesta este motivul pentru care introvertitii pot fi prieteni excelenti.

O persoana introvertita tinde sa fie foarte disciplinata, iar aceasta ambitie o transforma intr-o persoana de succes. Persoanele introvertite analizeaza cu atentie pentru a descoperi sursa unor emotii negative. Aceasta introspectie ii ajuta sa se delimiteze de sentimente care le pot limita potentialul de reusita.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Caracteristicile unei persoane introvertite

Lasă un răspuns