Caracteristicile unei persoane introvertite0 Comments

Publicat in:
Etichete:caracteristici, experti, greu, incredere, introvertite, persoane, psihologi, trasaturi

Persoanele care nu zambesc prea usor, nu au prieteni si nu socializeaza foarte des sunt apreciate drept persoane introvertite. Multi considera ca introvertitii sunt inadaptati din punct de vedere social, insa acestia ascund uneori calitati pe care ei insisi nu stiu ca le poseda.

S-a observat ca persoanele mai introvertite sunt buni ascultatori si pot sa asculta inainte de a vorbi. Expertii sunt de parere ca aceasta strategie le da voie sa intre intr-o conversatie cu mai multa incredere, fara sa se incurce sau sa nu fie siguri de ceea ce spun.

Persoana introverita

Persoana introverita

In plus, introvertitii sunt independenti si nu depind de alte persoane, mai ales ca acestia apreciaza un lucru fara rost ca altcineva sa le gestioneze bunurile materiale. Psihologii sustin ca libertatea le confera incredere, deoarece stiu ca pot depasi orice situatie dificila care poate sa apara.

Daca aveti vreun amic care este mai introvertit, trebuie sa stiti ca o astfel de persoana este foarte concentrata, fiind foarte atenta la limbajul non-verbal, deoarece considera ca, in cele mai multe cazuri, cuvintele reprezinta doar jumatate din poveste.

Health.com scrie ca aceasta abilitate ii ajuta sa evite posibile neintelegeri. Persoanele mai inchise in sine sunt usor de multumit, iar acestia prefera sa ramana acasa pentru a citi cartea favorita in loc sa petreaca o noapte in oras.

Introvertitii sunt niste persoane pe care te poti baza la greu!

Specialistii afirma ca o astfel de atitudine ii ajuta sa economiseasca bani si sa se relaxeze dupa o saptamana stresanta. Introvertitii pot sa observe foarte repede orice schimbare in mediul lor si sunt oameni foarte studiosi, apreciind o informatie ca o sursa de putere. Sunt foarte deschisi si vor sa invete cat mai mult posibil.

Aceasta determinare ii ajuta sa devina experti in diferite domenii de interes.

Introvertitii sunt niste persoane pe care te poti baza, iar daca le-ai facut confidente trebuie sa fii sigur ca la ei va ramane ceea ce le-ai spus. Specialistii in psihologie sustin ca acesta este motivul pentru care introvertitii pot fi prieteni excelenti.

O persoana introvertita tinde sa fie foarte disciplinata, iar aceasta ambitie o transforma intr-o persoana de succes. Persoanele introvertite analizeaza cu atentie pentru a descoperi sursa unor emotii negative. Aceasta introspectie ii ajuta sa se delimiteze de sentimente care le pot limita potentialul de reusita.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 260.40 RONTea forte 17306 tea duet gift box cutie tea forte


Setul nostru pentru cadou Duet are tot ceea ce iti trebuie pentru a servi un ispititor ceai in doi. Cutia noastra Ribbon Box Sampler iti ofera 10 sortimente diferite de ceai din care poti alege, iar cestile de portelan si tavile albe pentru ceai asigura un aspect elegant. Acest set pentru cadou este impachetat intr-o cutie verde care se deschide precum o carte, cu o banda crem care are un mic spatiu  in interiorul careia se gaseste o panglica. Cutia poate fi folosita drept cutie pentru amintiri.
 
Setul pentru cadou include:

O cutie Ribbon Box cu 20 de sortimente de ceai din colectia noastra Sampler 
Doua cesti din portelan Café Cups 
Doua tavi albe din ceramica

Cestile sunt din portelan Cestile au o capacitate de 300 ml Cestile pot fi folosite in cuptorul cu microunde si in masina de spalat vase Tavile pentru ceai sunt din ceramica Piramidele din matase nu sunt biodegradabile si nu pot fi folosite pentru obtinerea de ingrasamant natural Piramidele nu pot fi folosite in cuptorul cu microunde [...] 

Link-uri Sponsorizate

Caracteristicile unei persoane introvertite

Lasă un răspuns