Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 30, 2015

Cele 7 obiceiuri ale oamenilor cu adevarat autentici

Publicat pe 30 apr. 2015 at 1:05am

Tindem sa apreciem oamenii pe care ii simtim autentici si sa gandim urat despre cei pe care ii percepem ca fiind „falsi” – dar oare de ce este asa? Dealtfel, ceea ce motiveaza „falsitatea” este efortul de a aparea mai placut si mai impresionant, asa ca oare nu ar trebui sa ii placem mai mult pe cei carora le pasa de opiniile noastre, sa ii gasim mai atragatori decat pe aceia care, prin definitie, fac doar ceea ce considera ei indiferent ce credem noi?

Ei bine, nu, n-ar trebui – pentru trei motive esentiale:

Suntem mai…

2 modalitati eficiente de detoxifiere a organismului

Publicat pe 30 apr. 2015 at 1:03am
Argintul coloidal

Expertii au constatat ca argintul este un metal cu calitati terapeutice care au fost recunoscute de mii de ani. Potrivit BBC, ionii de argint au efect bactericid, distrug circa 650 virusuri si germeni.

Astfel, argintul ajunge sa fie un foarte bun dezinfectant. Daca te intereseaza, iata ce poti face sa purifici apa pe care o bei, cu ajutorul argintului coloidal.

Detoxifiere cu argint coloidal

Intr-un vas de 2l cu apa plata sau de izvor, se adauga 30ml solutie de argint coloidal ionic, concentratie de circa 10mg/l.

Pentru asta…

Speranta de viata in Europa si nu numai

Publicat pe 30 apr. 2015 at 1:01am

Multi experti au anuntat ca tendinta de majorare a sperantei de viata va inceta, insa prognoza lor a fost infirmata de realitate. Datele statistice estimeaza ca fetele nascute in 2011 in Marea Britanie au o sansa din 3 sa atinga varsta de 100 de ani, iar baietii o sansa din patru. Specialistii de la Departamentul pentru Munca si Pensii estimeaza ca, dintre cei 62 de milioane de cetateni ai Marii Britanii, 11 milioane vor atinge varsta de 100 ani! BBC arata ca numarul persoanelor ce au atins acest prag a fost de 5 ori mai mare în 2010 fata de 1980.