Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 29, 2015

Respiratia Senobi – Cum sa respiri pentru a scapa de kilogramele in plus

Publicat pe 29 apr. 2015 at 1:05am

In intreaga lume exista o multime de metode de a slabi si de a tine sub control greutatea corporala. Iata ca expertii din Japonia ne propun o tehnica de respiratie profunda, dezvoltata si utilizata la scara larga in aceasta tara.

La ce te ajuta

Este vorba despre respiratia abdominala Senobi, care ajuta pentru tratarea astmului, precum si a altor probleme respiratorii, dar si in combaterea obezitatii.

Savantii de la Ayoama Clinic, Niigata, Japonia au publicat recent o cercetare care se refera la impactul respiratiei Senobi asupra pierderii in greutate. Expertii niponi sunt de parere ca respiratia abdominala…

Afectiuni tratate cu… mere

Publicat pe 29 apr. 2015 at 1:05am
Guta: tratament naturist cu mere

Una din cele mai raspandite afectiuni este guta, insa trebuie spus ca aceasta boala se poate trata cu ajutorul unor fructe, si anume merele. La aceste fructe, acidul malic prezent in interiorul lor neutralizeaza acidul uric si ofera astfel un real ajutor suferinzilor. Pentru aceasta se recomanda consumul a 1-2 mere pe zi, de preferat dupa masa.

In plus, se poate incerca cura cu suc de mere cu miere si lamaie in functie de gust. Expertii sustin ca in acest sens se vor consuma zilnic…

Cum poti trata sciatica in mod eficient?

Publicat pe 29 apr. 2015 at 1:01am
Despre sciatica

Sciatica reprezinta o afectiune care se traduce prin durerea care radiaza de-a lungul nervului sciatic, de la spate pana spre picior. Nervul sciatic reprezinta cel mai lung nerv din corpul uman. Cu toate ca o hernie de disc este una dintre cauzele frecvente ale sciaticii, exista si alte afectiuni care pot pune presiune pe nervul sciatic, cum ar fi steatoza spinala, tumori spinale sau traume.

Tratament naturist sciatica

Turmericul este un condiment care are capacitatea de a ameliora sciatica si inflamatia din partea inferioara a…