Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 27, 2015

4 modalitati sa iti pastrezi calmul, indiferent ce-ar fi

Publicat pe 27 apr. 2015 at 1:05am

Rezilienta emotionala ne permite sa rezistam loviturilor vietii.

Cu totii am auzit proverbul „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Dar ce se intampla cand viata pare sa aiba provizii nesfarsite de lamai? Ce se intampla cand esti terminat si obosit de atata suc de lamai? Cand nu mai suporti nici macar gandul de a-ti fort ape gat un alt pahar de limonada?!

Viata nu isi va opri oferta ei de lamai iar noi nu ne putem opri din a face tot ceea ce este mai bun din ceea ce ne ofera viata. Cu acel adevar…

Dieta cu dovlecei si linte – 4 kg in 7 zile

Publicat pe 27 apr. 2015 at 1:03am

Lintea in combinatie cu dovlecelul reprezinta una din combinatiile perfecte pentru dietele restrictive. Daca dovlecelul este foarte sarac in calorii si are rolul de a impiedica balonarea, lintea este suficienta pentru a oferi energie pentru tot parcursul zilei.

Dieta cu dovlecei si linte – Cat slabesc

Dieta cu dovlecel si linte tine 7 zile si te poate ajuta sa slabesti pana la 4 kg.

Dieta cu dovlecei si linte – Meniu

In prima zi in care urmezi dieta cu dovlecel si linte poti manca un ou fiert tare, cu…

3 faze prin care sa te certi corect intr-o relatie de cuplu

Publicat pe 27 apr. 2015 at 1:01am

Poate crezi ca partenerii de cuplu n-ar trebui sa se certe. Este adevarat ca cearta n-ar trebui niciodata sa fie violenta sau amara. Expertii spun ca o cearta controlata poate sa conduca la relatii mai bune. Trebuie doar sa inveti sa „te certi corect„. Informatiile de mai jos provin de la Parlay International care este un serviciu de informatii pentru sanatate.

Etape sau faze intr-o cearta

In fiecare cearta exista 3 etape, expertii spun ca pentru ca cearta sa fie constructiva, cuplul trebuie sa treaca prin toate….

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,