Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 21, 2015

Metode eficiente de detoxifiere a plamanilor

Publicat pe 21 apr. 2015 at 1:05am

Plamanii au o importanta majora pentru corpul uman deoarece prin acestia se efectueaza schimbul de oxigen si bioxid de carbon intre organism si mediu, intre acesta si sangele care transporta oxigenul spre organele interne. Prin plamani este evacuat bioxidul de carbon preluat de sangele din tesuturi. Toxinele expun plamanii la boli degenerative, de aceea este foarte important sa avem plamani sanatosi, oxigenati.

Utilizarea ghimbirului

Expertii sustin ca ghimbirul este una dintre plantele eficiente in curatarea plamanilor, daca se va consuma intern cat si extern. Ceaiul de radacina de ghimbir amestecat cu lamaie ajuta la imbunatatirea respiratiei…

Cel mai nou tratament pentru artrita

Publicat pe 21 apr. 2015 at 1:01am

Artrita este o afectiune de care se sufera mai ales oamenii in varsta si care face probleme articulatiilor din corpul uman. Totusi, expertii spun ca un anumit medicament ar putea diminua durerile si inflamatiile cauzate de artrita.

Potrivit unor studii citate de BBC, realizate in Marea Britanie, specialistii de la Universitatea Cambridge au demonstrat ca medicamentul elibereaza in organism molecule care miros aidoma oualor stricate, dar care, insa, au efect benefic la nivelul articulatiilor, in cazul suferinzilor de artrita.

Medicii sunt de parere ca in acest fel aromoterapia…

Copil obez – factori de risc

Publicat pe 21 apr. 2015 at 1:00am

O noua cercetare a evidentiat faptul ca exista o conexiune intre aparitia afectiunilor de inima, a obezitatii si a artritei la maturitate si modul in care am fost tratati in copilarie.

Oamenii de stiinta au aflat in contextul unui studiu care a fost realizat in SUA si la care au luat parte peste 35.000 de persoane ca cei care au fost „disciplinati” fizic cand erau copii prezentau un risc mai mare de obezitate, artrita si afectiuni cardiovasculare.

Potrivit BBC, pedepsele de natura fizica au…