Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 20, 2015

Cel mai nou studiu despre longevitate

Publicat pe 20 apr. 2015 at 1:05am

In viata unei fiinte umane exista cateva obiceiuri care o pot ajuta foarte mult sa fie longeviva si sanatoasa pana la varste mai inaintate. Potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie si citat de BBC, specialistii sunt de parere ca atat in cazul femeilor cat si al barbatilor, cateva schimbari ale stitului de viata, pot scadea cu 80% riscul decesului.

Expertii sustin ca daca oamenii ar adopta dieta mediteraneeana, ar face sport regulat, si-ar mentine o greutate corporala sanatoase si ar putea renunta la fumat ar fi feriti de boli coronariene si coagularea depozitelor de calciu din arterele inimii.

Cum sa eviti sa ai o pofta de mancare continua?

Publicat pe 20 apr. 2015 at 1:03am

Multi oameni reclama faptul ca sufera de o pofta de mancare continua pentru aproape toata durata unei zile. Nutritionistii sunt de parere ca multi incearca sa consume alimente satioase, insa se intampla sa faca greseli fara sa isi dea seama. Din dorinta de a nu manca mult, multe persoane ajung sa consume ceva ce ne face sa ne fie si mai foame.

Iata care sunt alimentele care te fac sa mananci continuu!

De asemenea, trebuie sa stiti ca printre aceste alimente se numara guma de mestecat. In plus, in clipa…

Cum te ajuta colonoscopia

Publicat pe 20 apr. 2015 at 1:01am

Una dintre cele mai dure afectiuni este cea denumita cancer de colon, care afecteaza foarte multi oameni. Totusi, foarte multi dintre cei care au fost supusi colonoscopiei considera ca aceasta investigatie i-a scapat de la moarte. Specialistii din SUA au efectuat un studiu major, care ofera dovezi clare ca investigatia poate scadea riscul de deces din cauza cancerului de colon.

Cercetarea sugereaza ca identificarea din vreme a celulelor precanceroase si indepartarea lor poate creste considerabil sansele de supravietuire. Medicii din SUA sustin ca au observat de multa vreme acest beneficiu adus populatiei cu risc de a dezvolta cancer…