Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 18, 2015

Simptomele aparitiei cheagurilor de sange

Publicat pe 18 apr. 2015 at 1:05am

La o anumita varsta, formarea cheagurilor de sange face mari probleme anumitor persoane, insa acest aspect poate fi tinut sub control, spun medicii. De pilda, ca sa se poata evita formarea cheagurilor de sange este important sa aveti un stil de viata sanatos si echilibrat, sa aveti grija la ceea ce mancati si sa faceti multa miscare.

Cheaguri de sange – Preventie

Este important sa porti haine confortabile, sa schimbi pozitia corpului frecvent, in special in timpul calatoriilor mai lungi sau cand stai la birou, sa consumi mai putina sare si sa incerci…

Cum sa slabesti cat vrei in circa 30 de zile

Publicat pe 18 apr. 2015 at 1:03am

Exista multe cai de a scapa de grasimea adunata in jurul abdomenului, insa nutritionistii sunt de parere ca este decisiv ceea ce obisnuiti sa mancati in fiecare zi, la fiecare masa. Nutritionistii spun ca exista diete care te pot scapa de kilogramele in plus in circa o luna de zile, asa ca poti avea abdomenul plat la care visezi de ceva timp si nu stii cum ar trebui sa procedezi in acest sens.

Trebuie doar sa ai grija la ce mananci. Iata ce recomanda nutritionistii in acest sens.

Permalink  |  Tagged with: , , , , , , ,

De ce nu trebuie sa ignori o simpla tuse

Publicat pe 18 apr. 2015 at 1:01am

Daca ai racit cumva, se poate intampla ca dupa o anumita perioada de timp sa incepi sa tusesti si sa o tii tot asa pentru cateva saptamani. Medicii sustin ca in aceasta situatie ar trebui sa mergi de urgenta la un control medical.

In cele mai nefericite cazuri, tusea persistenta poate reprezenta un simptom al cancerului pulmonar, iar aceasta este o afectiune care ucide circa un milion de oameni anual. Ca urmare a descoperirii tardive, numai 14 din 100 dintre pacientii diagnosticati ajung sa supravietuiasca o perioada de timp mai indelungata, de circa 5 ani.

In…