Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 17, 2015

Peyronie – simptome si tratament

Publicat pe 17 apr. 2015 at 1:05am

Peyronie este o boala genitala masculina ce consta in curbarea anormala a penisului data de o cicatrice a tesutului erectil. Medicii sunt de parere ca din cauza ca aceasta cicatrice previne indreptarea penisului, curbarea acestuia este mai evidenta in timpul erectiei. Aceasta curbare poate sa fie severa asa incat impiedica penetrarea in timpul actului sexual.

Peyronie este mai frecventa la varsta mijlocie si la barbatii in varsta.

Peyronie Simptome

Potrivit specialistilor, simptomele bolii Peyronie pot apare brusc sau insidios. Trebuie spus ca simptomele cele mai frecvente sunt prezenta unei umflaturi de-a lungul penisului, care este mai evidenta…

Ce simptome are alergia care te face sa iei in greutate?

Publicat pe 17 apr. 2015 at 1:03am

Medicii sunt de parere ca o alergie alimentara pe care nu ai depistat-o la timp ar putea sa determine acumularea de kilograme. Iata cateva simptome si cum iti poti da seama daca ai aceasta alergie.

In cazul in care tii o dieta ca la carte si nu reusesti sa slabesti, vinovatul poate fi o alergie la lapte si produse lactate. Trebuie spus ca aceasta alergie este mai greu de depistat pentru ca simptomele sunt destul de vagi.

Cand te gandesti la o alergie alimentara, de gandesti imediat la cele care se manifesta violent,…

Memoria persoanelor depresive

Publicat pe 17 apr. 2015 at 1:01am

Multe persoane care nu au parte de prea multa buna dispozitie au mari probleme din cauza ca sufera de stari depresive, iar acestea au fost deseori asociate cu rezultate mai slabe in activitatile pe care le deruleaza in fiecare zi.

Totusi, savantii au descoperit ca persoanele depresive au un avantaj: sunt mai bune in ceea ce priveste recunoasterea faciala. Oamenii de stiinta din cadrul Ruskin University din Marea Britanie sustin ca aceasta descoperire va fi capabila sa ofere un bun suport pentru imbunatatirea tratamentelor pentru depresie.

Expertii si-au exprimat uimirea asupra faptului ca…