Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 14, 2015

Cel mai eficient si recent tratament contra psoriazisului

Publicat pe 14 apr. 2015 at 1:05am

Circa 3% din populatia Terrei are simptome specifice psoriazisului, iar multi dintre acestia au parte de dureri constante cauzate de craparea si sangerarea pielii.

Acestia indura deseori o stare de umilinta din cauza unei afectiuni care este inteleasa gresit de multi dintre cei din jurul lor si se confrunta cu complicatiile acestei boli: artrita psoriazica.

Deocamdata nu se cunoaste care este cauza aparitiei psoriazisului, dar medicii considera ca boala este legata de sistemul imunitar al corpului. La cei cu psoriazis, celulele epiteliale se dezvolta prea repede. Cresterea rapida a celulelor poate determina suprapunerea…

Dieta fara carbohidrati – 13 kg in 30 de zile

Publicat pe 14 apr. 2015 at 1:03am

Dieta fara carbohidrati este recomandata daca vrei sa renunti la cele cateva kilograme puse peste iarna. Dieta fara carbohidrati este recomandata de specialisti, iar studiile sustin ipoteza slabirii prin consumarea alimentelor sarace in carbohidrati. De asemenea, pe langa scaderea in greutate, aceasta cura te mentine sanatoasa si contribuie la diminuarea riscului imbolnavire.

Pentru a sti ce alimente sunt recomandate pentru tine, este indicat sa tii cont de anumite lucruri de care depinde dieta ta si anume, cat de sanatoasa esti, cat sport faci si la ce greutate ai vrea sa ajungi.

Dieta fara…

Codul genetic al cancerului de prostata

Publicat pe 14 apr. 2015 at 1:01am

Cancerul de prostata reprezinta una dintre cele mai grave afectiuni actuale, care face probleme multor reprezentanti ai sexului puternic din toata lumea. Savantii din cadrul Harvard Medical School au decodat secretele genetice ale tumorilor de prostata, forma de cancer cea mai des intalnita la barbati.

Oamenii de stiinta afirma ca aceasta descoperire ar putea genera dezvoltarea unui tratament pentru aceasta maladie grava, care de cele mai multe ori este letala. Trebuie spus ca pacientii pot sa primeasca propria lor schema de mutatii, adica o cartografiere a mutatiilor exacte care stau la baza bolii si sa primeasca prescriptii precise.

[caption id=”attachment_21310″ align=”aligncenter” width=”299″ caption=”Cancer…